*Nettavisen* Nyheter.

Det store snylter samfunnet.

Hei kjære lesere.

Artenes opprinnelse har vært basert på naturlig utvalg og overlevelse av de sterkeste genmateriale. Men dette ser ut til å ta en brå slutt da vi tilrettelegger for et mer induviduelt og uavhengig snylter samfunn.

Lønnsomheten rundt å ikke jobbe er i mange tilfeller bedre en å jobbe.

Å være i fengsel i Norge er mer lønnsomt en å bo på gaten.

Hvorfor er det slik?Hvem er tjent med å ha det slik?

Det blir inaktivitet i arbeidsmarkedet og pro aktivitet med å finne smutthull for utnytter det ganske så hullete NAV systemet. De fleste som Naver er vel strenget talt ikke uføre? Det er bare mer lønnsomt.

Konsekvenser rundt utnyttelse gjør at svakere stilte grupper som er avhengig av stønad havner utenfor og blir mistenkeliggjort og glemt. Er man ikke en dreven snylter får man heller ikke støtte.

Hvem er taperen og hvem er vinneren?

Langtidseffekten av utestengelser av svakerestilte og sårbare har fatale utfall. Både for enkelt individet og for samfunnet.

Min tillit til Institusjonene er synkende. Den store taperen i siste ledd er barna våre.

Den nye evolusjons teorien blir en nasjon med manglende intergrering av sårbare og effekten av dette er økende kriminalitet, økende mobbing og økende depresjon.

Hvem skal drive hjulene de neste 100 år? Hva skjer når pengebingen er tom?

Medmenneskelighet for meg er ikke å motta mange 1000 på 1000 av flyktinger som kommer i ren desperasjon. Det er ikke fordi jeg ikke er et medmenneske. Jeg ser på langtids konsekvenser. Staten opererer med en her og nå mentalitet. Krisesituasjon i landene driver folk på flukt. Hva kan vi ellers gjøre for å tilrettelegge for en mer fredelig verden? Jeg har aldri vært rassist og er glad i mine flerkulturelle venner. Men med intergrering er man nødt til å tilpasse seg våre retningslinjer, vår tro og vårt samfunn. Det er jo nettopp trosystem som skaper krig. Jeg er ikke villig til å hjelpe alle for så at noen skal slippe en bombe i våre hoder.

Jeg har heller en tro på medvirkning til infrastruktur i gitte land. Man kan ikke alle være enige, verken om kultur eller religion. Dette fører med seg ekstreme utfordringer, som vi dog ser om vi åpner øynene.

Jeg er bekymret. Ikke bare for krig, men også for at våre barn blir satt til side for feilprioriteringer av staten.

Klikk på bildet for å forstørre.

 
Maria

Annonsebilag