*Nettavisen* Nyheter.

Dette spiser jeg:)

Hei alle sammen.Mange har spurt derfor tenker jeg å dele hva jeg spiser på en typisk vanlig dag. Man er hva man spiser og dette er ingen ny viten. Man skal være pen på begge sider av kroppen og innsiden reflekterer utsiden, energi og holdning.
Jeg synes det er utrolig viktig å ha prosedyre på matvanene mine og det holder sinnet og kroppen min i sjakk hele dagen, jeg slipper og bli sur og lei og ikke minst sulten. For å være sulten er det værste som finnes synes jeg.
Jeg vil legge til at jeg neste alltid velge økologisk mat om jeg har mulighet.

Jeg begynne neste alltid dagen:


* Kl 06.30 Frokost: En sort brødskive(danskebrød) med 3 stekte egg og en hel avokado.
* Kl 09.00 Mellom måltid :Proteinshake og bar.
* Kl 12.00 lunsj: 1 sandwich spicy tunfisk og en stor smoothie.
* Kl 15.00 Bar/ frukt
* Kl 16.30 Middag, eksmpel ren kylling, fisk eller skalldyr med grønnsaker. Liker også å lage hjemmelagede supper der jeg koker kraftbein dagen i forveien og slenger opp i masse grønnsaker og gjerne kjøtt om du vil.
* Kl 19.30 Kvelds: Cottagecheese med bær,nøtter og honning.Jeg er veldig nøye med å kjøpe ren mat og passer på at det ikke er ferdigblandede ting som jeg ikke vet hva inneholder. Jeg teller aldri kalorier da jeg synes dette kan være skadelig på psyken og ikke minst matgleden.

Jeg skal heller ikke stikke under en stol at jeg er veldig glad i vin, så et glass vin blir det som regel når jeg lager middag. Ny forskning viser nemlig at vin kun har helsebringende effekter om man kombinerer det med trening, så vet dere det:)


Ellers sverger jeg selvfølgelig til vårt eget 100% rene frukt og bær produkt Pretty Smooth. Du kan lese mer om dette her

Ha en strålende dag alle sammen.

Klem fra Maria.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.