*Nettavisen* Nyheter.

Fattige barn i Norge blir ikke tatt hånd om fordi asylbarn blir prioritert, hjelp meg å gjøre noe med saken!

Hei Kjære lesere.
Jeg ønsker å gjøre en forskjell for samfunnet vårt og barna våre. Akkurat nå i disse høytider mens de fleste sitter å gotter seg med juleribbe og bruker milliarder av kroner på julegaver, sitter det mange små barn å gruer seg til jul. Dette kan vi gjøre noe med. Jeg og flere ønsker å gjøre en forskjell for disse barna og håper at også du vil hjelpe til.
Ringte Røde Kors i Asker å luftet ideen ang "god jul lille venn" å fikk til svar at: " i år går all vår støtte og frivillig innsats til å lage en hyggelig jul på mottakene i kommunen!" " de har tross alt ikke muligheter til å få julegaver"
Altså all Røde kors sin støtte går til asylbarn og ikke våre egne?
De større frivillige aktørene sitter med millioner på bok, og har et sugerør ned i kommunekassa for å få finansiert aktivitetene de tilbyr... Å hva tilbyr de: primært sett arbeid med minoriteter! Er de norske fattige barna i Norge blitt en skamplett på kommunens nese de forsøker å skjule, mens migrasjonsarbeid kan man dytte forran seg "klappe seg på skulderen" og si: "se så flinke vi er" ???

Bare i Drammen alene finnes det over 3000 barn som lever under fattigdomsgrensa, de opplever aldri det å kunne gå på kino, feire bursdag eller kunne fortelle om en tur de har vært på i ferien. Rett Frem opplevelser gjør noe med dette!Med å gi en pengegave eller levere en julegave kan du sørge for å gjøre en forskjell du også.
Rett frem opplevelser:
http://www.rett-fram.no
Kontonummeret vårt er 90151797856
Vips penger til 996 84 999.
Pengene går uavkortet til Rett Frem Opplevelser.
Gjør en forskjell du også, koster så lite og betyr så mye.
Ps: Delere dere innlegget mitt på facebook og skriver "delt" i kommentarfeltet under så trekker jeg ut et par som jeg sender en julegave til:)
Klem fra Maria

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.