*Nettavisen* Nyheter.

Hva er din Primær Interesse?Hei igjen.

Er det ikke gøy og bli kjent med seg selv? Eller kankje litt skremmende? Man får masse verdifullt ut av å ha god selvinnsikt, man vokser som menneske og de rundt deg kommer garantert til å merke forskjell. Du blir bedre til å ta avgjørelser og tenke rasjonelt. Og hvem vet? kanskje en bedre venn, kjæreste, mor,far ,kollega osv.

Alt jeg skriver om handler i korte trekk om å tilrettelegge for seg selv og den verden man ønsker å leve i, bli en bedre utgave av deg,

Klikk på bildet for å forstørre.

 Tenkte å bry hodene deres litt med Primær interesser: I likhet med hvordan vi inntar verden enkeltvis har vi personlige preferanser om hvor vi retter oppmerksomheten vår først: vi deler de inn i ulike grupper og man er Skjelden eller aldri helt i en (100%) men vi er mer interessert i noe en andre ting. Denne viten er viktig i kommunikasjon, smal talk eller tem work.

  • Mennesker : om man er opptatt av mennesker liker å se og møte nye mennesker, de er gode til og huske ansikt og navn og er person orienterte.
  • Steder : om man er opptatt av steder, liker man å reise mye og utforske nye steder og man finner seg fort tilrette. disse menneskene er strukturerte og har god orienteringsevne.
  • Aktivitet : om man er opptatt av aktivitet er man i hovedsak opptatt av hva som gjøres eller blir utført? de er gjerne aktive med sport og i jobbsituasjoner. De er interessert i hva og hvordan og hva de skal gjøre.
  • Informasjon : Om du er her er du mest interessert i hva du kan lære av andre mennesker eller situasjonen. De er interessert i kulturen, historien bak, relevante tall og fakta.
  • Ting : om du er mest opptatt av hvordan det ser ut rundt deg og hvordan arbeidet skal se ut ligger du mest sannsynligvis i denne kategorien. De liker å arbeide med ting de virkelig er interessert i , og legger først merke til konkrete gjenstander.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Synes det er aktuelle å vite om seg selv hva man trekkes mot først, i en hver situasjon kan man enkelt tilrettelegge for seg selv, om det er jobb eller privat! Dont waste your time do what you like the most:)

Klem fra meg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.