RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Maria Erken Høili

Hva er din Primær Interesse?Hei igjen.

Er det ikke gøy og bli kjent med seg selv? Eller kankje litt skremmende? Man får masse verdifullt ut av å ha god selvinnsikt, man vokser som menneske og de rundt deg kommer garantert til å merke forskjell. Du blir bedre til å ta avgjørelser og tenke rasjonelt. Og hvem vet? kanskje en bedre venn, kjæreste, mor,far ,kollega osv.

Alt jeg skriver om handler i korte trekk om å tilrettelegge for seg selv og den verden man ønsker å leve i, bli en bedre utgave av deg,

 


Tenkte å bry hodene deres litt med Primær interesser: I likhet med hvordan vi inntar verden enkeltvis har vi personlige preferanser om hvor vi retter oppmerksomheten vår først: vi deler de inn i ulike grupper og man er Skjelden eller aldri helt i en (100%) men vi er mer interessert i noe en andre ting. Denne viten er viktig i kommunikasjon, smal talk eller tem work.

  • Mennesker : om man er opptatt av mennesker liker å se og møte nye mennesker, de er gode til og huske ansikt og navn og er person orienterte.
  • Steder : om man er opptatt av steder, liker man å reise mye og utforske nye steder og man finner seg fort tilrette. disse menneskene er strukturerte og har god orienteringsevne.
  • Aktivitet : om man er opptatt av aktivitet er man i hovedsak opptatt av hva som gjøres eller blir utført? de er gjerne aktive med sport og i jobbsituasjoner. De er interessert i hva og hvordan og hva de skal gjøre.
  • Informasjon : Om du er her er du mest interessert i hva du kan lære av andre mennesker eller situasjonen. De er interessert i kulturen, historien bak, relevante tall og fakta.
  • Ting : om du er mest opptatt av hvordan det ser ut rundt deg og hvordan arbeidet skal se ut ligger du mest sannsynligvis i denne kategorien. De liker å arbeide med ting de virkelig er interessert i , og legger først merke til konkrete gjenstander.

 
Synes det er aktuelle å vite om seg selv hva man trekkes mot først, i en hver situasjon kan man enkelt tilrettelegge for seg selv, om det er jobb eller privat! Dont waste your time do what you like the most:)

Klem fra meg.