Jeg er en annerledes tenker.

Hei kjære lesere.

Jeg har alltid følt meg annerledes. Unormal, sånn litt rar men likevel ikke. Jeg har aldri ønsket å være lik noen. Aldri sett opp til noen. Selv om jeg har prøvd. Jeg har alltid sett 1000 muligheter og 1000 feil. Jeg hater feil. Ikke bare på meg selv, men på alt. Det irriterer meg. Den uperfeksjonen, grrrr, selv om det er fascinerende fordi det er annerledes og det liker jeg jo.

Jeg blir aldri klok på meg selv. Jeg er manisk. Polar heter det. På kanten av stupet. Står der og vagger, fra side til side. Jeg er ikke redd. Egentlig er jeg naiv. Jeg vokser på kritikk. Det høres kanskje sykt ut men det er sannheten. Kritikk gjør meg sterkere. Jeg har aldri likt ros. Det gjør meg forlegen. Tror det kommer av internreferansen min. Det skaper også lærevansker. Selv om jeg er bevisst på det og prøver, klare jeg ikke bryte min egen barriere. Jeg er for solid på mange måter. Kraften i meg selv er enorm. Samtidig som jeg ikke lar meg styre av følelser. Min hjerne er logisk og kroppen henger ikke med. Jeg er styrt utelukkende av tanker. Jeg har aldri levd i nuet. Jeg er en fremtidstenker. Det skaper jo også utfordringer. Forebyggende kvalitetskontroll som jeg kaller meg selv. Et bedre ord for feil finner. Jeg er nok også en kverulant, fordi jeg er polar. Ulikhets mennesker er slik. De liker debatt. Derav navnet bråkmaker. Men jeg er jo en bråkmaker fordi jeg vil ha endring, det er langt fra det til en bølle.

Mennesker interesserer meg. Jeg liker aktivitet og informasjon. Bevegelse er energi. Både i kropp og sinn. Steder og ting bryr jeg meg mindre om. Jeg er hyper sosial men likevel trenger jeg space. Jeg blir syk av negativt støy, negativt støy definerer jeg som auditiv forstyrrelse, det gjør at jeg mister fokus og bakkefeste. Mine tanker både styrker og forurenser meg. Jeg er en overtenker.

Mitt kall er utelukkende å motivere til vekst. Jeg er en grunder og en realiserer. Jeg elsker det. Petter smart var sådan også. Men det hjelper lite om man ikke er en stayer. Jeg liker nemlig luft forandring. Noe som skaper utfordringer i lengden. Der jeg er best er der jeg kan skape endring og se vekst i kort perspektiv. Krampetak. Progresjonen må være hurtig. Jeg må se det vokse og gro.

Mine verdier er sunne, heldigvis. Jeg kunne vært en helseskadelig leder, men omsorgen for andre redder meg. For jeg er nok så kald og beinete. Sånn til leder og være. Jeg må alltid gå foran. Trives dårlig på siden eller bak. Individualist snakk. Team er kanskje min svakeste side sammen med tilhørighet. Jeg er vel med den kombinasjonen den minst egnede patrioten og jantelov hunteren du finner. Prestasjon og innflytelse derimot er mine beste venner. Jeg jobber hver dag for et bedre meg. Selv om det kanskje ikke virker slik. Refleksjonen rundt livet er det som ganger meg mest. Ingen religion eier meg så svar er ikke alltid en selvfølge, så rent utviklingsmessing.

Men likevel kan jeg fremstå ganske harmløs. Men la deg ikke lure av fasaden. Jeg har mye å tilby og det er kjernen som bestemmer.

Klikk på bildet for å forstørre.

 Klem fra Maria

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.