*Nettavisen* Nyheter.

Man skriker ikke før man blir tråkket på.

Hei kjære lesere.

Jeg har reflektere litt rundt de siste dagene av masse media eksponering og ekstremt mye positive og negative tilbakemeldinger. Så sitter jeg her og tenker over hvor mye det koster å stikke hode frem. Jeg har aldri vært noen typisk skilpadde verken går det sakte eller jeg gjemmer meg aldri når det oppstår situasjoner som er ubehagelige. Jeg har en intensjon med dette og det er å rette fokus på de som blir glemt i høytidens sus og dus. Nå påstår jeg ikke at alle lever i sus og dus, men jeg vet at mange av dere har en 50 lapp til overs, selv om en av mine medbloggere dro den debatten i en annen retting en det jeg gjør nå. Jeg sier Ærlig talt de fleste har faktisk 50 kr. Om man tenker at bare 1 dag kan du kutte ut den kaffelatten på morgenen, eller bare 1 dag kan du kutte den juleølen til middag. Bare 1 eneste dag. Det er så utrolig å få 18.000 likes på et innlegg og vi har samlet inn neste 50. 000 kr til Rett Frem Opplevelser som går uavkortet til barn som lever under fattigdomsgrensen i Norge, vi snakker om et tall på 78.000 barn. 78.000 barn som aldri får feire jul. Jeg er sikker på at om alle dere som likte innlegget mitt hadde gitt 50 kr hver ville ville vi kommet et godt stykke på vei til å hjelpe en stor prosentandel av disse barna.

Jeg er så glad og lei meg samtidig. Glad fordi jeg vet at mange barn for glede av de pengene vi har samlet inn og lei meg fordi jeg vet at det er mange flere der ute som vil hjelpe, men du tenker kanskje det ikke nytter? DET NYTTER, JEG LOVER, mange bekker små, gjør en stor å. Jeg er helt sikker på at om du vet hvor verdifullt ditt bidrag er så vil du gjøre det? Du har muligheten til å gjøre en forskjell for de som trenger det mest, akkurat deg, du der du sitter å lurer på om du skal gi 50 kr, vi trenger deg så sårt. Jeg vet at mange er sinte på meg fordi jeg kanskje burde brukt mildere utrykk , eller formulert meg annerledes men , man skriker ikke før man blir tråkket på. Jeg vet jeg har berørt verdiene deres, jeg vet jeg har satt meg i en posisjon dere ser meg som empatiløs og rasistisk. Alt jeg vil er at disse vakre barna i Norges land, Velferds staden Norge skal få en jul slik alle andre av oss tar for gitt.

Vær så snill og hjelpe meg. Dere kan også sende julegaver, hjemmelagede eller kjøpte om du merker med barnets kjønn og alder.

Post- og besøksadresse:

Bragernes Torg 13

3017 Drammen

Daglig leder Ronny Andrè Johnsen
+47 996 84 999 - ronny@rett-fram.no

Sammen kan vi gjøre en stor forskjell for mange barn.

Klikk på bildet for å forstørre.

 Rett frem opplevelser:
http://www.rett-fram.no
Kontonummeret vårt er 90151797856
Vips penger til 996 84 999.
Tusen takk Maria

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag