*Nettavisen* Nyheter.

Mine nyttårsforsetter.

Hei kjære lesere.

Ikke overraskende skal jeg legge frem mine nyttårsforsetter for dere i dag.

Mye har skjedd i 2015 , jeg har blitt sterkere i meg selv på mange måter, etter bruddet med min ex- mann og bli sittende alene med 3 barn er en stor endring. Heldigvis har jeg fått meg verdens beste kjæreste som elsker barna mine over alt på jord og behandler de som sine egne. Jeg kunne ikke vært heldigere.

Jeg har funnet min sjel venn som deler mine interesser om helse, trening og kosthold. Dette betyr utrolig mye i en hverdag. At man har noe å snakke om som engasjerer begge parter er nøkkelen for trivsel og kjærlighet.

Klikk på bildet for å forstørre.

 Ellers så er jeg fortsatt litt som på streben jobbmessig. Jeg elsker jo å starte ting og realisere ting. Min svakhet ligger i å holde ut i det lange løp så derfor ønsker jeg å bli bedre på stabilitet rundt rutiner. Jeg elsker fleksibilitet og at hver dag byr på nye utfordringer, noe som gjør at jeg fort blir board out. Det finnes faktisk en motpol til burned out og der befinner jeg meg ganske ofte.

Så forsett nr 1: Tolmodighet og utholdenhet i jobb.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Jeg elsker å hjelpe andre vokse og gro. Min lykke defineres rundt andres lykke, noe som jeg tror er et ganske vanlig fenomen. Derfor har jeg bestemt meg for å være aktiv i minst 2 hjelpeprosjekt i året fremover. Jeg vet det betyr så mye for de jeg hjelper og det gleder hjerte mitt at jeg er verdifull for noen.

Forsett nr 2: Hjelpe medmennesker.

Klikk på bildet for å forstørre.

 Jeg er ikke verdens flinkeste til å være til stede verken for meg selv eller andre. Jeg er en fremtidstenker noe som gjør å leve i nuet utfordrede. Øyeblikkene, tiden, timene og dagene, flyr forbi foran mine øyne. Jeg oppdager ikke de små verdifulle ting som skjer rundt meg fordi jeg er for opptatt med å planlegge og tenke.

Så forsett nr 3: Være tilstede i nuet.

Klikk på bildet for å forstørre.

 Ellers er jeg en narkoman på flere nivå. Jeg elsker å ha kontroll og blir gal av å overlate ting til andre. Jeg må bestemme og lede. Noe som sliter meg ut i lengden. Litt som en Duracell kanin, går til batteriene er tomme og kollapser helt. Thats me:) Så:

Forsett nr 4: Delegering av oppgaver og jobbe med å miste kontrollen.

Klikk på bildet for å forstørre.

 Så til min dårligste side, å vise følelser. Ja, jeg vet jeg har en utfordring her. Elendig er vel rett å si. Jeg skal bli bedre jeg lover:) Det ligger ikke naturlig for meg å tenke med hjerte, jeg er en logiker, noe som gjør det vanskelig å kjenne etter hva som er rett i mange tilfeller. Men jeg jobber med det hver dag og 2016 skal bli året der jeg skal lytte til kroppen og ikke bare til hode.

Forsett nr 5: Høre på hjertet.

Klikk på bildet for å forstørre.

 Så der har dere det:) Mine selvvekst ønsker for 2016.

Hva er deres?

Klem fra Maria

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.