*Nettavisen* Nyheter.

Sex sex sex!

Hei kjære lesere.

Klikk på bildet for å forstørre.

 Hadde lyst til å snakke om sexualisering av samfunnet vårt i dag .

Overalt hvor du snur deg, slår opp og leser på sosiale medier er det sex og nakenhet i fokus. Det er ikke slik lenger om man ikke vil se ting så kan man snu ryggen til. Det florerer av nakenhet og sex snakk, hvordan bli bedre i sengen? Kåring av verdens peneste vagina? Hit skal du reise om du vil ha kjempemye sex? Når tilfeldig sex er bra? Bare for å nevene noen av de som ligger ute på avisene akkurat nå. Spørsmålet mitt er: Hva gjør dette med oss?

Hadde det vært slik at man kunne velge og være utsatt for dette eller ikke hadde jeg ikke tatt opp dette tema.

For min egen del begynner jeg å bli immun, det har blitt dagligdags, vanlig i den forstand at man ser det hver dag og det rører deg ikke lenger, det bare er der som all annen nyhetssnakk. Men synes likevel det er interessant i forhold til eks innvandringskulturen. VI kan jo ikke skyve det under en stol at vi har litt forskjellig syn på kvinner her hjemme enn det de har utover i verden, uten og hekte dette på noen relgion kan vel folk relatere seg til hva jeg mener her. Så er spørsmålet: Hva slags signaler sender dette folk som skal integreres? Kan dette føre til vold og voldtekt?

Hvor går grensen? Jeg legger selv ut en del bilder relatert til treningsmotivasjon, det er mye kropps bilder og noen av de kan stemples med seksuell karakter, ikke ut fra mitt eget syn, men muligens ut fra andres. Kvinnekroppen er fantastisk flott, men synes uansett det er viktig at vi beskytter oss selv og våre etterkommere mot et enormt sexualpress. Jeg er redd for at folk får prestasjonsangst eller at propagandaen fører til massivt utroskap. Det er jo ikke akkurat slik at det er lett og være trofast når man oppfordres til å ha tilfeldig sex, gjentatte ganger på daglig basis gjennom de største massemedia kanalene vi har. Jeg har ingen ting imot porno, tvert imot, men er mer bekymret for at man ikke klarer å sette grenser lenger slik at forholdene ryker.

Jeg er av den oppfattelse at sex er et privat tema, men kanskje jeg er gammeldags? For bare 10 år siden var det tabubelagt å ha one night stand. I dag er det uvanlig å ikke ha det, opp til flere ganger i uken. Shit, jeg grøsser. Er det ok og dele seg selv med alle og enhver? Hva gjør dette med selvfølelsen din? Og hvorfor gjør du det? For å få bedre selvfølelse ? Jeg lurer egentlig på mye rundt dette tema. Så det hadde vært greit med noen svar. Jeg ønsker hvertafall ikke at mine barn skal vokse opp i et samfunn som florerer av orgier og kjønnssykdommer. Jeg leste en overskrift at 7 av 10 var utro på julebord. Er det virkelig mulig? I så fall finnes det religioner for de som liker å ha flere koner, konversjon er kanskje en løsning?

Jeg tror også at med så mye ekstern påvirkning rundt tema at man mister fokuset innad på hjemmebane. Selv om potensmidler og sexleketøy omsettes som aldri før har 60% av nordmenn mindre sex hjemme en det de ønsker seg. Jeg tror at propagandaen eksternt har mye av skylden for dette. Prestasjonspress og dragning mot spenning som ikke er realistisk er muligens synderen.?

Hva tenker dere selv rundt dette tema? Kanskje er det sunt med sex eksponering? Da blir det i alle fall ikke ubesvarte spørsmål?Men er det virkeligheten vi ser på og leser? Eller er det en fantasi som fører med seg at man får svekket selvfølelse og urealistiske krav til partnere?

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Stor forundrings klem fra Maria

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.