*Nettavisen* Nyheter.

Som tiden går, men får vi noen gang gjort det vi skal?

Hei, god morgen kjære lesere.

Da var det ny uke nye muligheter igjen. Aldri for sent å starte og aldri forsent og endres:)

Klikk på bildet for å forstørre.

 Tenkte å snakke litt om tid og tidsperspektiv;) Denne tankestrukturen ganske morsom siden den har roten til mye irritasjon og frustrasjon i hverdagen:

Er du en throught-timer eller en intimer?

Nå kommer det garantert til å gå opp en del lys.

Det er nemlig slik at vi har 2 forskjellige perspektiver på tid, Tid er ikke tid fordi klokken sier det, vi lever induviduelt i vår egen tid. Lever man i fortiden, i nuet eller i fremtiden?

Noen mennesker oppfatter tiden som de konstant er i den,(intimer) mens andre forstiller seg at tiden er plasset foran dem(throught-timer)

  • En in timer person er en person som er tilstede i nuet og har behov for og treffe beslutninger fra øyeblikk til øyeblikk og holder alle mulighetene åpene. Disse har lett for å glemme tiden og om man avtaler med de så kommer de skjelden presis, 30 min forsent og mener selv de er innenfor avtalen. Disse personene er tilstede her og nå og lever livet.Disse personene har problemer med å sette seg langsiktige mål. For fremtid er nødvendigvis ikke det de leve etter.
  • En Throught -timer person er god til å planlegge, lage lister og bruker ofte kalenderen for avtaler. De vet alltid hva klokken er og har de en avtale kommer de alltid presis eller før tiden.Disse personene har problemer med å sette seg kortsiktige mål. De tenker fremover og lever ikke her og nå.

Så hva er typisk deg? er du en in-timer eller throught-timer?

Viktig å vite i forhold til tilrettelegging og planlegging av målsetninger for deg selv. Litt kunnskap gir store resultat om man putter den i riktig perspektiv.

Klikk på bildet for å forstørre.

 Ha en flott dag:)

Klem fra Maria

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.