RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Maria Erken Høili

Suksesstrategi!

God morgen kjære lesere.

 


Suksesstrategi og måloppnåelse.

På veien mot et hvilket som helst mål må man ha en strategi, denne strategien er enten bevisst eller underbevisst.

Noen er slik at de går igang umiddelbart, andre venter litt og planlegger og noen bare tenker de burde gjort det men det bli bare i drømmene.

Vi legger disse menneskene i 3 forskjellige grupperinger.

  • Visjonerer: Disse menneskene er drømmere, de er kreative og har 1000 ideer. De er skapere og kommer ofte med indre bilder og forestillinger. 
  • Realiserere: Disse menneskene liker å utføre og gjennomføre, De tar ideene fra visjonerene og setter de ut i live.
  • Kvalitetskontrolørene:Disse menneskene er forutseende på eventuelle feil og mangler som vil kunne oppstå underveis, de er analysernede og skeptiske og like å finne feil og rette for et bedre resultat.

Kjenner du deg igjen? Hvor er du god og hvor er du dårlig?

 

Noen er  alle 3 andre 2 og noen bare 1. Alle tre egenskapene er utrolig viktig å ha for å komme fra drømmen og hele veien inn i målet ditt. Eier du ikke alle 3 egenskapene selv er det viktig at du omgir deg med hjelpere som kan fylle ut dine manglende punkter eller du kan kopiere andre som er gode på det du mangler selv.

Når man skal nå et mål, må man først få ideen så må man vite hvordan man skal realisere ideen og sørge for å ta de rette stegene underveis. Dette er den enkle prosessen i en hvilken som helst strategi.

Så nå som du er bevist på hvor dine styrker og svakheter er har du mulighet til å la deg endre slik at du kan sørge for din egen suksess i neste målsetting, kan du ikke?

Kos dere med frokost og ha en strålende aktiv lørdag, jeg skal på crossfit og gleder meg til å kose meg resten av dagen med familien god mat og venner.

 


Klem fra Maria.