*Nettavisen* Nyheter.

Super Søndag

Hei og god søndag kveld.

Nå tenker jeg dere er motivert til å trene eller? Neida, man skal vel la hviledagen være hellig, eller helligdagen være hvile...haha, eller noe sånn.:)
Jeg derimot har IKKE hvilt i dag for å si det pent.


Fikk min fine mamma og stefar til å passe barna i dag, så jeg og Edvard skulle kose oss litt.:) kose seg litt for oss betyr å dra på trening alene og det gjore vi.

Vi kjørte en økt(sirkeltrening) bestående av AMRAP(as many rounds as possible) in 25 min:

* 15 Thrusters 30 kg for dame og 43 kg for mann
* 10 toes to bar
* 15 wallballs
* 2 rope climbsNå tenker du sikkert at vi er gale? og svaret er ja, det er vi. jeg er gul og blå over hele kroppen etter tauklatring:-) men igjennom gikk det, nesten 5 runder:)

Så ble vi oppringt av naboen, når jeg var midt i mitt andre sett med knebøy om at det var Alpakka fødsel pågang. SÅ vi slang oss i bilen og kjørte hjem. Og der ventet en liten nydelig beige gutt på oss:)
Etter dette dro vi til min mamma for å spise hjemmelaget suppe:) det er så fantastisk godt nå på høsten.Koselig med familie, min bror og hans familie var der;) og min lille søster❤️

Så dro jeg og min eldste sønn på kino og avsluttet denne perfekte dagen. Håper alle har hatt en fantastisk helg.Vi snakkes i morgen:)


Maria

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.