*Nettavisen* Nyheter.

Tilrettelegg for deg selv;)

Hei og god Tirsdag;)

Tenkte jeg skulle si noen ord om tankestrukturer i dag, tar 1 om gangen slik at det blir enklere og fordøye. Tankestrukturer eller Meta program er årsaken til at vi gjør det vi gjør,handler som vi handler og foretrekker det vi foretrekker.
Du kan vel si at det er en indre autopilot! går man samme stien mange nok ganger er det vanskelig å tråkke utenfor. Vi har alle individuelle tankestrukturer, og vi deler de inn i grupper!
Tenkte å begynne forståelig å ta denne først. Ps; Det er viktig å huske på en skala fra 1-100% ligger du enten den ene eller andre veien, midt på eller helt i ytterst på den ene eller andre siden. Når det gjelder suksesstrategier er det meget viktig å vite hva du selv er for å tilrettelegge for deg selv 100%. I dag tar vi for oss individualisme eller team player.
Drar meg selv som eksempel;) Senario trening: jeg er en individualist, dette betyr at jeg foretrekker å gjøre ting alene, fordi jeg synes at det er mer effektivt og får gjort det jeg skal utenat noen blander seg (det er noen krysspreferanser.innimellom linjene, men jeg skal prøve å gjøre det så forståelig som mulig) Dette gjelder i alle situasjoner i grunn. Jeg fungerer best når jeg gjør ting alene. Så løping, sykkel, styrketrening er ting jeg liker! Om man er en team player foretrekker man å være en del av noe, så da er det lagsporter som er tingen. Det er som nevnt over mulig og være begge deler og det er det mest praktiske for da håndterer man alt uten å anstrenge seg for mye. Jeg evner å være en del av et team selv om jeg er individualistisk , bare at jeg foretrekker det ikke om jeg kan velge. Om man spør seg selv hva man foretrekker, finner man sin egen preferanse. Slik kan du tilrettelegge for deg selv slik at du slipper å gå omveier i dine egene preferanse baner. Snakker mer om dette i morgen, så blir det enklere å fordøye;)
Så litt rundt dagens økt i dag; jeg hadde en relativ kjapp time med fokus på rompeløft og volum. Slik la jeg den opp 💥 10 sett av 💥10 utfall bakover med 40 kg vektstang 💥 10 strake push-ups.

Var ikke værre en det;) Ha en fortsatt strålende dag.
Klem fra meg;)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.