*Nettavisen* Nyheter.

Vil du at forholde skal vare? Enkle ting som gjør den store forskjellen.

Hei kjære lesere.For at et parforhold skal kunne fungere i lengden er det noen grunnleggende ting som er viktig å huske på:

Jeg har 2 relativt lange forhold bak meg et på 6 år og et på 12 år så jeg har gjort noen glipper og blemmer på veien og lært mye av mine feil og mangler. Derfor ønsker jeg å videreformidle etter klok av skade prinsippet følgende sannhet.:

1. Kommunikasjon

ikke vær konfliktsky og ta tak i utfordringer og uenigheter før det går for langt. Skryt av hverandre, gi komplementer, det koster så lite og betyr så mye, Lytt til hverandre.

2. Trygghet

Spør om alt du lurer på, da slipper dere utrygghet. Ikke gjør noe som utsetter forholde for et ultimatum. Tenk konsekvens alltid.

3. Kjærlighet

Vedlikehold kjærligheten, kyss, klem og ha sex hver dag, husk at du skaper dine egne behov. Du blir avhengig, ikke la det gli ut.

4. Respekt

Gi hverandre plass og respekt til å dyrke interesser og ulikheter.

5. Rollefordeling

Gjør det dere er best på induviduelt i forholde, drit i likestilling, sett bort de oppgaver dere ikke orker og som lager negativ gnissing. Alle er ikke gode på alt, aksepter det.

6. Vedlikehold

ikke ta ting som en selvfølge, jobb for å holde deg attraktiv for partneren. Dette gir også økt selvfølelse og selvtillit.

Om du klarer dette vil du garantert komme langt. Alle trenger ikke gå i samme må lære selv fella.:)

Klikk på bildet for å forstørre.

 Klem fra Maria.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.