RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Maria Erken Høili

Whatever you are, be a fucking good one! Happy new year:)

Hei kjære lesere.

Da er vi kommet til den siste dagen i året.

Noen har hatt sitt livs år, mens andre gleder seg vel til å bli ferdig med 2015.

Mange gruer seg sikkert for underskudd i firma, mens andre har hatt et suksessfullt år. 

Jeg er ikke helt sikker på hva som egentlig skjedde i 2015 ? Tiden har løpt fra meg. Jeg har liksom bare eksistert og surfet igjennom. Følelser har vært mange og jeg har prøvd å glemme og gjemme meg bak min sterk murvegg. 

Jeg har opplevd mye i åre som har gått. Goodtimes, reise og opplevelser med mine nære og kjære og badtimes, mye negativ økonomi, bruddfølelser og negativt stress. 

Har lært meg en ting: Whatever you are, be a fucking good one. Den er enkel å leve opp til:) 

Det har vært mye manisk depressive tendenser, Jeg er enten på topp eller på bunn. Klarer vel å merke holde meg selv i sjakk med trening. Begynner som en tyggis og avslutter som en helt, det er den følelsen:) Så har man en dårlig dag: Ikke gidd og legge deg ned å være en taper. Det blir ikke bedre. Prøv heller å late som at alt er perfekt og kjør ut all den negative energien, enten i bilen: med å skrike eller å ta en helt jævlig treningsøkt som setter fart på adrenalinet. Jeg gjør begge deler. Sikkert et morsomt syn for sidemann i korken inn mot Oslo.

Har egentlig angst for å bli elder også. Ja, jeg vet du rister på hode. Men elder er elder. Det skjer ting. Tar meg selv i å være misunnelig på de flotte 20 åringene. Selv om jeg vet at 20 årene ikke var noe særlig å strebe etter. På mange måter er jeg glad de er over. Velkommen til 33 i år. Får gjøre det beste ut av det, som jeg alltid forsøker. 

I dag startet jeg dagen med en enorm depresjon. Av den typen som lager uro og skjelving i hele kroppen. Men bestemte meg for at det var ukonstruktivt så dro på trening og etter 1 time følte jeg meg bedre. De var i full gang her på hotellet med rigging til årets nyttårsfest så vi var tvungene til å evakuere til stranden. Flaut å si men jeg hater sand. Varmt og vått og sand overalt er ikke min greie. Ungene maste om å dra før vi var fremme og det gjorde ikke hue til mor noe bedre. Mat hadde de fått før de dro, men det var glemt og matmas og reise hjem mas stod på menyen i flere timer. Etter en stund bestemte jeg meg for å bedøve maset med 2 øl. Funket sånn all right. Så var det bare å dra med trusa full av sand tilbake i en åpen taxi med ungene sovende og bære de opp på hotelle med svetten stående ut av ryggen. Valgte å spise på en lokal bar, noe som førte til en voldsom diare. Bon appetitt. Da slapp jeg i alle fall og bekymre meg for nyttårs kjolen.. haha. Folkens, når man har det for godt er det viktig å finne noe å klage på. 

Jeg vil takke dere for at dere har fulgt meg i 2015 og håper dere vil fortsette å følge meg i 2016:) 

Kos dere i kveld, så snakkes vi i morgen.

Kyss og puss, happy new year.

 


Maria