3 kjappe spørsmål til John Carew - tidligere fotballspiller, fotograf, skuespiller og vilt opptatt av golf

 Isaac Newton sa

If I have seen further than others, it is by standing upon the shoulders of giants.

I denne spalten vil jeg hver uke stille tre spørsmål til en person som er spesielt imponerende, har utmerket seg, og som representerer noe vi alle kan lære av. Gjennom spalten ønsker jeg å få frem at hardt arbeid og dedikasjon tar deg langt. Dette gjelder uansett hvilket område du velger å bruke tiden din, skole, idrett eller styling for å nevne noen. Hver uke skal vi få stå på skuldrene til en kjempe, bli inspirert i håp om å se litt lenger.

John Aliue Carew en av Norges beste fotballspillere gjennom tidene, med 91 landskamper for Norge. Han har blant annet spilt for Vålerenga og RBK i Norge, samt Besiktas, Valencia og Aston Villa i Europa. I dag driver han med foto og har spilt inn flere filmer til gode kritikker. John synes også å dukke opp på de feteste red carpet events rundt i Europa.

1. Hvordan var du på skolen?

Jeg var ganske sosial og sånn passe god skolemessig. Eller, tatt i betraktning at jeg kun tenkte fotball 24/7 så vil jeg si at jeg var ganske god! Kan ikke klage på snittet da:-)

2. Hva ville du gjort annerledes dersom du fikk gå på skolen om igjen?

Jeg ville bråket mindre i timene om jeg kunne gå om igjen, burde fokusert mer. Hele livet dreide seg om fotball. Dessuten ville jeg vært mindre sjenert rundt jentene. De er jo ikke farlig!

3. Hva er det kuleste du har gjort?

Det er to ting som utmerker seg og som har betydd ekstra mye. Det ene var å spille i Champions league finalen med Valencia. Der satt jeg straffen etter uavgjort etter ekstraomganger. Det andre var donasjonen på 200 000 kr til Oslo Domkirke som bidro til at kirken kunne holde åpent sommeren 2011. Det er noe ekstra kult å kunne gi tilbake!

 

Tusen takk for at du ble med på spalten, kjære:-)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag