*Nettavisen* Nyheter.

Høstferie - Denne gangen skal jeg få det til!

Klikk på bildet for å forstørre.

 


De som kjenner meg vet at jeg ikke er så flink til å ta ferie. Ferie skaper et brudd i momentum og kontinuiteten i det arbeidet jeg gjør, og det synes jeg ikke noe særlig om. Jeg anerkjenner at dette er supersært! Blir bare så J$#&% gira og keen på å gjøre en god jobb. Det er jo en visjon for denne bloggen; jeg vil få alle til å tro at de kan mestre matte og legge til rette for det med tip, oppskrifter og forhåpentligvis litt inspirasjon.

Men, denne høstferien skal bli annerledes. Jeg har tenkt å stikke på hytta til noen av verdens kuleste mennesker, Line og Christian, på Hafjell. To dager med turer i fjellet, digg mat og vin, og ikke minst uendelig mange timer med skravling. For det, Christian, kan jeg bare be om unnskyldning!

Før vi drar i morgen har Line, på Krogh optikk, sørget for at jeg får riktig linser. Hun vil nødig at jeg går meg vill i fjellet. I all ærlighet, jeg har ikke én fjelltur på samvittigheten de siste 10 årene, bekymringen er legitim! Jeg tar ikke med kart og kompass, men stoler på Netcoms 4G dekning, måtte den få meg til hytta trygt.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Men før den tid skal jeg fikse neglene på Beths og på date med en karamell, henholdsvis uten brillene på bildet over. Oppdatering snarlig!

Annonsebilag