RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Vibeke Gwendoline Fængsrud
Sist oppdatert:

Tiden er kommet for å bli god - workshop!

Nå er tenamten- og eksamenstiden rett rundt hjørnet. Er du forberedt, eller kunne du trengt å tette hull, repetere pensum eller å jobbe med eksamensoppgaver?

Ida Landsverk hjelper en av elevene på workshop. FOTO: Anna
Ida Landsverk hjelper en av elevene på workshop. FOTO: Anna

Flere ganger i året arrangerer vi de legendariske workshopene i realfag der elevene jobber med pensumet sitt, samt ulike eksamensoppgaver. I tillegg vil dette være en unik mulighet til å tette hull fra årets pensum og pensum fra tidligere år. Vi avholder disse rett før høstferien, jul, påske og sommeren som en del av forberedelsene til de første prøvene, og senere til tentamen og eksamen. Workshopene er i Vika Atrium fra kl. 0900-1500.

Tradisjonen tro vil det være mange lærere til stede, det vil si 3-4 elever per lærer. På denne måten gjør vi det mulig for elevene å få all den hjelpen de trenger, både med oppgaver og teori. Dette er virkelig en dag hvor du som elev får stort utbytte av innsatsen.

Alle er velkomne på workshopene, uavhengig av nivå. Her får du hjelp med matematikk, fysikk eller kjemi, og det er bare å ta med seg venner eller søsken som også kan ha nytte av dette.

Workshop vil inneholde:

0900 – 0910 Introduksjon
0910 – 1150 Regning
1150 – 1230 Lunsj
1230 – 1500 Regning

Datoer våren 2018
17. mars (Lørdag, Superkurs),18. mars (søndag), 7. april (Lørdag, Superkurs), 8. april (søndag), 21. april (lørdag), 5. mai (lørdag), 12. mai (lørdag), 19. mai (lørdag) og 26. mai (lørdag).

Introduksjon
Lærere vil bli introdusert, opplegg presentert og elevene deles inn i grupper.

Regning
Regner for egen maskin med kontinuerlig tilgang til hjelp. Jobber med oppgaver i skolebøkene, på internett, ulike læreverk, samt oppgaver dere får utlevert/tidligere eksamensoppgaver. Trene på regning under tidspress for å forsøke å eliminere tidsklemme på prøver.

Lunsj
Det vil bli servert sunn og god lunsj fra Joe and the Juice eller Wayne’s Coffee for å fylle opp maskineriet før ny økt.

Pauser
Hver regneøkt vil inneholde pauser. Dersom du sliter med konsentrasjonsproblemer så lager vi et opplegg til deg.

Pris per gang
1649 kr. Mulighet for rabatt ved kjøp av en av våre pakker.

Du følge meg på instagram under Mattedama , facebook under Mattedama