RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Trine Normann

Bildene til bloggen

Jeg har fått så mange spørsmål om hvem som har tatt de fine bildene til bloggen min, så jeg kommer med et lite innlegg om det. Og jeg må ærlig innrømme at jeg var fornøyd med dem, selv om jeg, som mange andre, er superkritisk til mine egne portrettbilder...

Men da jeg skulle lage blogg bestemte jeg meg for at når jeg først skulle gjøre noe sånt, spesielt faglig, så skulle det være gjennomtenkte bilder og noe jeg kunne stå for selv. Som alltid tenkte jeg på  å innhente flere tilbud, men hadde EN grunntanke, og det var at bildene skulle representere budskapet i bloggen.

Så da var det naturlig for meg å tenke noe ekstra utover en "vanlig" fotograf, og jeg må da si jeg føler jeg fant de BESTE;)  og bildene ble altså tatt hos: 

http://www.vizuelli.no/ Jeg var veldig spent på hvordan jeg ble tatt imot som privatperson (ikke firma).., men der ble jeg positivt overrasket!

 Firmaet Vizuelli og vizuell designer/fotograf Stian Klaussen, som tok bildene, var kjempepositiv og proff overfor meg og mine ønsker for bildene.

Jeg vil derfor benytte anledningen til å takke og anbefale dem til andre som også ønsker å ta bilder som de vil benytte til noe ekstra, bryllupsbilder eller hva det måtte være,, de er utrolig allsidige og kreative og jeg ble virkelig mer fornøyd enn jeg trodde jeg skulle bli i utgangspunktet!  Jeg er iallefall kjempeglad jeg gjorde det og har fått så mange fine tilbakemeldinger! 

 

Trine

 

 

  

 

 

 

kilde: #økonomi #reklame #blogg #økonomidama