*Nettavisen* Nyheter.

Damenes Hat-trick !

Klikk på bildet for å forstørre.

 SOPHIE ELISE kan smile på vei til banken....

Ett av de viktigste momentene i all økonomi er resultater, og som økonomiblogger tenker man automatisk på dette!

Det mange glemmer, er at det finnes ikke bare en fastlagt vei til en vellykket økonomi. Det gjelder å finne det du er god på, og dette har bloggeren Sophie Elise lyktes særdeles godt med! I 2014, som i flere år tidligere. Da er det ikke så farlig at det finnes mange misunnelige jenter der ute. Men de mest innbitte, bør da finne på noe så de kan få et bedre fokus og la være mobbing.

Som ny blogger har jeg vært " en god nr 2" etter Sophie Elise på blogglisten for bloggere som er bosatt i Harstad, etter at jeg begynte å blogge for bare noen måneder siden. Nivåforskjell tallmessig, men det er et resultat jeg er godt fornøyd med for 2014!

Jeg hadde forresten en runde med kommentarlesning på hennes blogg i sommer, for å se hva som rørte seg av kommentarer på bloggen. En blogg jeg hørte var utsatt for mye kritikk, og der skal jeg si det var veldig mye! Mye stygt er lagt ut på bloggen hennes, både fra unge og voksne mennesker, og kan skremme de aller fleste fra å begynne å blogge! Sophie Elise er fra samme by som meg og ei jeg også har sett tilfeldig her. For meg så hun ut som hvilken som helst søt ung jente uten for mye sminke eller glamourfaktor.

Det viktigste i denne sammenhengen og ikke minst, bevis på hennes økonomiske suksess, er at hun har opparbeidet seg en tilhengerskare av lesere og en god nok økonomi til å skaffe seg sin egen bolig i svært ung alder. Og der kommer min respekt for denne dama inn: hun vet hva hun vil og hun gjør det uansett. Det blir det gode resultater av. Hva hun har av operasjoner eller interesser forøvrig, er i denne sammenheng irrelevant, synes jeg. De fleste unge har faktisk disse interessene. Hun er en vellykket blogger, nå på tv og viser andre sider og kvaliteter, noe som forteller at hun er mer enn bare utseende.

Forbilder:

Vil jo selvfølgelig oppfordre de helt unge leserne av rosablogger, til å legge interessen sin til litt mer varige verdier som : din egen økonomi og fremgang! Det finnes nemlig mer enn bare den siste "outfitten" som publiseres. Utseende og klær er ikke alt her i verden, og kjøpepresset kan fort ta helt overhånd om man ikke passer seg.

Bli ditt eget forbilde rett og slett! :)

Andre kvinner med godt økonomisk resultat i 2014:

Andre som har bygd opp sitt eget, nærmest fra ingenting, er 2 damer som har oppnådd stor suksess i løpet av få år. De også bosatt her i Harstad,og lever og ånder for sin egen butikk!

Veldig godt eksempel på opparbeidelse av både bedrift og egen privatøkonomi! Her er deres suksesshistorie og de er i tillegg kandidater til næringslivsprisen 2014!

http://www.ht.no/incoming/article10585863.ece

Godt jobbet!

I et senere blogginnlegg: Guttas "Hat-trick" i 2014!...

Lik og følg meg gjerne via FB : Økonomidama

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.