*Nettavisen* Nyheter.

Leserne mine og plan for dagen! :-)

Tusen takk for gode tilbakemeldinger! og bloggen min er allerede godt besøkt av kjente og ukjente fra nord til sør, veldig motiverende for meg å se!! :-)

Jeg var jo spent på hvor mange som ville følge med på tips som bedrer privatøkonomien, og tydeligvis er dette et tema som mange vil høre mer om og syns er viktig, noe også kommentarene i bloggen viser :-)

Har også vært inne å sett på hvem som er leserne mine, aldersgruppe og bosted. For å få et inntrykk av hvem og hvor dere er i livet, og i forhold til hva som er greit å tenke på i nettopp den livsfasen.

Det jeg foreløpig ser som et fellestrekk for dere som er mine lesere nå er:

* De fleste av dere er i alderen fra 35 - 44 år

* Ellers er alderen helt nede fra 17-18 år og oppover til 80 år! :-)

* Leserne er ganske jevnt fordelt mellom sør og nord

Så her er det mye som kan tas opp! Økonomi er et omfattende tema og jeg skal prøve å komme med tips som alle kan få nytte av, eller så kan dere jo se hvordan dere "ligger ann i terrenget" ;) ...... Bloggen er for dere, og jeg vil gjerne at alle som leser skal få utbytte av de fleste innleggene! Enkelte råd vil gjelde mer enn andre, noen har jo allerede tatt en del smarte grep i økonomien sin :-)

Senere i dag kommer jeg med et blogginnlegg om 2 viktige ting som du bør følge med på selv! og som har den største påvirkningen på økonomien til de fleste av oss. Og ikke minst: viktig fremover...Klikk på bildet for å forstørre.

 Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag