*Nettavisen* Nyheter.

Om meg

Hei og velkommen til deg, jeg håper du vil like bloggen min og få utbytte av den!

Jeg heter Trine Ingfrid Marie Normann og er etter hvert utdannet innen: økonomi, ledelse og sosiologi, og startet utdanningen min allerede som 19 åring på BI på Gjøvik. Jeg har 3 barn og er opprinnelig fra Rolløya i Troms, og har i mange år vært bosatt i Harstad, byen med grottebad og snart nytt Statoilbygg i sentrum, veipakke og i en rivende utvikling. Bryr meg om menneskene rundt meg og er veldig samfunnsengasjert.

Bloggen:

Blogger om det som alle kaller privat økonomistyring, og ønsker å dele både dagsaktuelle og tidløse økonomiske tips med deg, enten du er mann, kvinne, singel, gift, skilt, samboende, jobber eller ikke. Vil prøve å lure inn noen egne erfaringer og litt humor, så dere ser poengene bedre. Privat økonomi er en av favoritthobbyene mine på fritiden, så jeg følger med i det som skjer og som har betydning for min egen og andres økonomi gjennom: aviser, økonomiske magasiner, media og litt grundigere research, -så da blir det mange innspill om alt fra enkel hverdagsøkonomi til mer målretta planlegging, alt skal være på en lettfattelig måte.

OG det er en kjensgjerning at mange av oss, og spesielt vi damer!.. har vært på etterskudd i forhold til nettopp det å ta vare på og bygge opp vår egen økonomi...Vi kan og må gjøre noe med selv, ingen gjør det for oss...å fokusere på sin egen økonomi for å få trygghet i hverdagen og fremtida er superviktig!

Det kan være forskjellen mellom ulykke og lykke, spør du meg...

Mener at vi får velge lykken!...;)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag