Utvalget over musikkfestivaler som arrangeres i "lille Norge" er ekstremt høyt, og kampen om festivalpublikumet er hardere enn noen sinne.

I den spennende festivalguiden som vi nettopp har utarbeidet. og som du finner nedenfor, består av nærmere 100 norske musikkfestivaler som gjennomføres i perioden mars til november 2019.

Mange av festivalene er rekordtidlig ute med sitt artistslipp, samtidig som det fristes med rabatterte "earlybird" festivalpass i begrenset antall. Ikke så rart, for kampanjen om å sikre seg sitt festivalpublikum er særdeles viktig, ikke minst for å sikre seg en viss forutsigbar økonomisk trygghet. For fallhøyden er stor. Stor musikkglede kan fort snu til økonomisk ruin. Det har vi fått mange eksempler på gjennom de siste festivalårene.

Nedenfor finner du guiden over alle de viktigste norske musikkfestivaler, sortert etter dato.

"Scroll" deg nedover på listen og trykk gjerne på de ulike festivalnavn for direktelink til deres offisielle nettsider for å sjekke ut oppdatert bekreftede artistnavn hos hver enkelt festival..så langt.

Vi sjekker festivaltemperaturen!

I listen nedenfor finner du også en avstemmingsliste der du kan stemme frem de norske festivalene som du planlegger å besøke til neste år.

Hvilke artister gleder du deg aller mest til i 2019?

Del dine kommentar på Rockman facebookside (her)

Les flere spennende saker på Rockman (her)

Sjekk ut Norges feteste spilleliste:

(NB! Spillelisten oppdateres jevnlig)

Trykk her for å følge spillelisten