Saken ble først omtalt i den kanadiske avisen Kelowna etter at politiet selv skrev om episoden som ble publisert på deres facebookside (se nedenfor).

Politiet skriver at en kanadisk sjåfør som nylig ble tatt i fartskontroll mente at Mötley Crüe låta "Kickstart My Heart" var grunnen til at høyrefoten ble litt for tung på speedpedalen.

Royal Canadian Mounted Police i Manitoba (RCMP) følte med sjåføren som forklarte at han kjørte over fartsgrensen fordi "Kickstart My Heart" ble spilt på radioen.

"Greit nok, vår politimann som stoppet sjåføren kan bekrefte at han snakker sant siden også han lyttet til den samme låta - bare med mye langsommere og tryggere fart", sier politiet

Men den gode forklaringen hjalp dessverre ikke sjåføren som ble tatt i 145 km/t - godt over fartgrensen. Han ble bøtelagt med CAD $ 639 (ca $ 481) som utgjør ca. kr. 4 000,-

I etterkant har mange latt seg engasjerer i kommentarfeltet og kan fortelle at de selv også har blitt stoppet i fartskontroll etter å ha blitt for ivrig med speedpedalen mens fet musikk går for fullt trøkk på musikkanlegget i bilen.

"Jeg ble bokstavelig talt tatt av politiet mens jeg lyttet til Judas Priest låta "Breaking The Law" skriver Ayla Bay.

"Jacky Appleyard, min kamerat ble tatt i fartskontroll for mange år siden, han kjørte i 145 km/t, og det var på grunn av AC/DC låta "Thunderstruck", skriver Jacky Appleyard.

Vi er nok mange som kan kjenne oss igjen vil jeg tro?

Alderen for å bli revet med av fet fengende musikk i bilen spiller tydeligvis heller ingen rolle. Klippet nedenfor der "gamlefar" headbanger i bilen mens han kjører et tydlig bevis for dette:

Har du selv brutt fartsgrenser p.g.a. en fet låt?

Del dette med oss i kommentarfeltet på Rockman facebook

Fikk du med deg dette?