Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Rockman

Verdensstjernen Billy Gibbons fra ZZ Top bekreftes til unik Norgeskonsert

Artistlegenden dropper ferien for å spille på Notodden Blues Festival
Billy Gibbons, ZZ Top under Notodden Blues Festival
Billy Gibbons, ZZ Top under Notodden Blues Festival Foto: Knut Eirik Myhre - www.rockman.no

Notodden Blues Festival lanserer i dag ZZ Top-stjernen Billy F. Gibbons, de populære norske rockerne Dumdum Boys og Bjørn Berge Electric Band som nye artister til festivalen neste sommer.

Billy Gibbons skal opptre i Notodden Blues Festivals stjernespekkede musikalske spesialoppsetning Supersonic Blues Machine sammen med blueslegenden Joe Louis Walker og amerikanernes nye bluesfavoritt, Eric Gales.

"Det er både fantastisk og uventet for oss å kunne lansere ZZ Tops frontmann Billy F. Gibbons til årets festival. ZZ Top har satt av hele 2019 til sitt 50-års jubileum og det som er annonsert som bandets aller siste turne", sier den jublende glade festivalsjefen Jostein Forsberg

Da det viste seg at ZZ Top skulle ha pause i turneen i perioden til Notodden Blues Festival, uttalte Gibbons:

Jeg vil ikke ha pause. Få meg til Notodden!

"Det er hyggelig å ha en sånn posisjon i Billy Gibbons sitt hjerte. Publikum kan forvente låter fra Billy Gibbons nye soloplate samt et knippe ZZ Top-klassikere. Billettene til ZZ Tops annonserte konsert på Hamar i juni ble revet bort. Nå kan folk oppleve Texasbandets frontmann og riffmester på Notodden", sier festivalsjef Jostein Forsberg.

Her har Billy Gibbons satt seg i bilen og er på vei til Norge

Notodden Blues Festival har tidligere lansert det nye stjernebandet Larkin Poe og jubileumskonserten Notodden Blues Band 40 år til festivalen i 2019.

Når det gjelder Dumdum Boys forteller festivalsjefen at bandet har vært deres førstevalg i forhold til tidligere annonsert åpnere musikkprofil. "Vi har sagt at vi skal gjøre det uten å miste vår identitet som bluesfestival. Nå kommer slagere som "Splitter Pine!, "En Vill En "og "Metallic Hvit" til å runge over bluesfestivalen sent fredag kveld", sier festivalsjefen.

Dumdum Boys, Billy Gibbons med Supersonic Blues Machine og Bjørn Berge Electric Band skal alle spille på det som kan tegne til å bli en meget sterk rockefredag. Festivalen forteller også at det kan forventes MYE annet spennende som skal lanserer i tiden fremover.

PS! Festivalen kjører nå rabatterte juletilbud på festivalpass her.

Dette kan bli tidenes feteste Notodden Blues Festival!

Vinn NBF festivalpass til deg selv + en venn!

Snart kjører vi i gang vår fete jule og nyttårskonkurransen der man kan vinne superfete premier, blant annet festivalpass til Notodden Blues festival.

Du kan allerede nå melde deg på i konkurransen:

Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. Så er du med!

"Like" oss gjerne på Rockman, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Enklere kan det ikke bli!

Den heldige vinner vil bli trukket ut i forbindelse med avstemmingen for tidenes feteste låt som vil bli gjennomført i romjulen.

Ønsker du å nominere din favorittlåt til denne avstemmingen? Skriv navn på artist og låtnavn og send til mailadresse: tips@rockman.no

(NB! Du kan kun nominere 1 - en - låt)

Del dine kommentar på Rockman facebookside (her)


Les flere spennende saker på: Rockman.no

Sjekk ut Norges feteste spilleliste:

(NB! Spillelisten oppdateres jevnlig)

Trykk her for å følge spillelisten

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).