Volbeat har på rekordtid etablert seg som nordens største rockeband. Publikumsrekorder i Danmark, og her i Norge kan de skilte med skyhøye .

Konserten i Oslo vil iflg, pressemeldingen være en av få svært eksklusive festivalopptredener bandet vil gjøre i 2019.

Bandet er for tiden i studio og jobber med sitt syvende studioalbum. Men allerede nå i desember kan fansen glede seg over at bandet slipper et livealbum fra deres historiske konsert Telia-Parken hjemme i Danmark. En konsert som var det største showet et dansk band har gjort på hjemmebane med 50 000 elleville fans.

"Vi har alltid som mål å vokse og heve opplevelsen av produksjon for hver turné vi planlegger. Det er av avgjørende betydning for oss å heve listen, og bringe fans noe helt spesielt i takknemlighet for den støtten fansen gir oss har Volbeat uttalt om deres konserter" - sier bandet

Jarle Kvåle, bookingsjef or Tons Of Rock sier følgende om den foreløpige lineup for 2019:

Vi lovet å kjøre på og kan med stolthet si at vi har innfridd de enorme forventningen. Og responsen har vært formidabel.

At vi nå kan presentere nordens største band Volbeat på samme festival som verdens største rockeband KISS, er helt vilt. I tillegg er legendene Def Leppard, Dropkick Murphys, In Flames, Gluecifer, Behemoth + mange allerede bekreftet til festivalen.

Og flere band er på gang...

Er du klar for Tons Of Rock 2019?

Del dine kommentar på Rockman facebookside (her)

Les flere spennende saker på Rockman (her)

Sjekk ut Norges feteste spilleliste:

(NB! Spillelisten oppdateres jevnlig)

Trykk her for å følge spillelisten