Gå til sidens hovedinnhold

Idag kobler vi bSafe opp mot alarmsentraler og vektere

Er utrolig glad for endelig å kunne fortelle om bSafe med direktetilgang på alarmsentraler og vektere i HELE NORGE!

Det er rett før midnatt i USA og jeg har akkurat sendt ut pressemeldingen under. Nå er jeg spent på å se hvordan denne nye tjenesten tas imot. Vi er først i verden med å tilby en ekte sikkerhetstjeneste på mobil, og jeg er utrolig stolt av den løsningen vi har utviklet. Å enkelt kunne slå alarm uansett hvor du befinner deg og vite at du ikke trenger å si et pip men at profesjonelle alarmstyrker vet hvem du er, hvor du er og hva som skjer er helt unikt. Dette er "the Uber of safety"!

Må finne køya her i Junaiten, men i morgen skal jeg skrive litt mer om hva som skjer videre og hvordan bSafe kan redde liv. Visste dere forresten at vi siden begynnelsen av april har ligget på topplisten over de mest nedlastede appene i India? bSafe tas i bruk over alt :)


Pressemelding:

Nå kan du få din egen sikkerhetsvakt i lommen

Oslo / Palo Alto, 27. Juni 2014:

bSafe er verdens mest brukte personlige trygghetsapp. Fra og med i dag er det ikke bare venner og familie som varsles hvis du trenger hjelp. Nå kobles bSafe opp mot en døgnbemannet alarmsentral og vektertjenester i hele Norge.

- Jeg er stolt og glad over å endelig kunne presentere bSafe Premium. Dette er en utvikling som er i tråd med tiden. Stadig flere installerer boligalarm og beskytter eiendelene sine, ofte på kostbare måter. Nå kan de beskytte seg selv til en drøy 50-lapp i måneden. Det er fantastisk at teknologien muliggjør dette, og vi vet at dette vil redde flere liv, forteller bSafe gründer Silje Vallestad.

bSafe Premium

bSafe Premium kan tas i bruk av alle som har en smarttelefon. Til bare 59,- kroner per måned vil du være tilknyttet en alarmsentral og vektertjenester døgnet rundt - året rundt. Når en alarm utløses, vil alarmen bli behandlet av profesjonelle operatører ved alarmstasjonen. Avhengig av brukerens posisjon, situasjon og hvem som befinner seg nærmest alarmen, iverksettes hjelp og bistand som er tilpasset situasjonen.

- Med bSafe utløser du alarmen med ett klikk. Å ringe 112, 110 eller 113 , vente på svar og deretter måtte oppgi hvem, hvor og hva er ikke lengre nødvendig. Med ett klikk vet alarmstasjonen hvem de får alarm fra og hvor du befinner deg. bSafe sender GPS-posisjonen så lenge alarmen er aktiv, og i tillegg et videoopptak fra situasjonen. Dette øker kvaliteten på identifikasjon og verifisering av hendelsen. Alt skjer på en gang! Det var dette vi ville løse da vi utviklet bSafe, og dette har vi nå løst sammen med sikkerhetsselskapet Safe4 Security Group, forteller Vallestad.

For alle

bSafe er en tjeneste for alle. Familier, tenåringer, studenter, kvinner, menn, eldre, alenearbeidene - listen er lang.

- Opprinnelig ble bSafe utviklet med tanke på unge kvinner, men brukerne har vist oss at markedet er mye større og behovet mye bredere. Vi har menn som bruker bSafe når de trener, hjemmeboende eldre som bruker bSafe som trygghetsalarm, kvinner som bruker bSafe når de går alene og alenearbeidere som bruker bSafe på jobb. bSafe er virkelig for alle, og behovet er økende, forteller Vallestad.

Ekte sikkerhet

Mens venner og familie kan sove, og ikke våkne av en alarm som utløses midt på natten, sover aldri alarmsentralen. bSafe er koblet opp mot Safe4 Security Group sin profesjonelle alarmsentral, og redningstjenester leveres over hele landet:

  • Alle alarmsituasjoner håndteres, og du får hjelp uansett hvilken situasjon du befinner deg i. Har du kollidert, skadet deg med sykkel, hatt en ulykke i skogen eller føler deg redd eller engstelig? Sikkerhetspersonalet ved alarmstasjon har mange års erfaring med å motta, behandle og håndtere ulike alarmsituasjoner.
  • Alarmstasjonen kan motta alarmer fra hele verden, og det eksisterer globale avtaler med de største sikkerhetsaktørene i markedet.
  • Avtales med nasjonale sikkerhetspartnere sikrer leveranse av vektertjenester som dekker hele Norge.

- Vi er stolte av dette partnerskapet. Safe4 er ett utspring fra verdens største sikkerhetsselskap G4S og samtlige ansatte har lang og bred erfaring fra sikkerhetsmarkedet. Å koble teknologiske løsninger mot sikkerhetstjenester ligger i kjernen av alt vi gjør, og bSafe er en spennende løsning som vi er glade for å kunne lansere sammen med Bipper, forteller Bjørge Kraft, adm. direktør i Safe4 Security Group AS. - Vi ser et stort potensiale, og vil lansere løsningen for det internasjonale publikumet.

Norge først ut

Norge er første land ut for lansering av bSafe Premium, mens Sverige, India og USA følger etter.

- Målsettingen er å kunne tilby bSafe koblet mot alarmsentraler og vektertjenester i flere land i løpet av 2015, og har mange gode partnerskapsdiskusjoner på gang. Alle både fortjener og trenger den ekstra sikkerheten bSafe Premium kan tilby, avslutter bSafe gründer Silje Vallestad

Last ned bSafe her: Apple: www.AppStore.com/bSafe

Android: www.getbsafe.com/u


For mer informasjon: http://premium.getbsafe.com/no/
Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen