RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Simen A. Johannessen

Hurra for DEG!

 

Da er det jammen bursdag. Ikke hvilken som helst bursdag heller. Bloggen min er nemlig ett år i dag. Fra mitt første innlegg 9. desember i fjor og frem til i dag har jeg skrevet 33 innlegg. I snitt et innlegg oftere enn hver 14. dag. Det tillater jeg meg å være fornøyd med.

TUSEN TUSEN takk til DEG og alle mine andre lesere. En særlig takk til dere som har delt, likt og kommentert innleggene. Det varmer et bloggerhjerte.

Det innlegget som er mest lest og delt er Herlige smil fra SAS. Nesten 15 000 har nå lest det innlegget, noe som for meg er et helt ufattelig stort tall. Femtentusen. WOW!

Jeg har forstått at bloggbursdager skal feires med bram og brask. Jeg vurderte derfor å invitere de fire som har gitt meg innspill og oppmuntring underveis til et stort hageparty, men oppdaget to begrensninger. For det første har jeg ingen hage, og for det andre er det for kaldt til den slags nå.

Deretter tenkte jeg det kunne passe med en kjempefest på taket av The Thief. Masse fans, meg i sentrum og Champagne av beste merke.

Dessverre var takterrassen avstengt for sesongen.

Min siste briljante ide var å gi ut alle innleggene i en tykk bok med det megetsigende navnet "Simens Salutter". En garantert bestselger. Men, det er alltid et men, siden jeg tross alt bare har skrevet 33 innlegg, måtte teksten vært trykket i skriftstørrelse 48 for at dette skulle bli den 600-siders mursteinen jeg ønsket meg.

Der røyk den ideen også.

Så da står jeg tilbake med en rosinbolle fra Baker Hansen og en fersk kopp kaffe. Helt alene sammen med en avis. Fin feiring det egentlig.

Hurra for DEG som i blant finner inspirasjon i å lese det jeg skriver. Jeg fortsetter å skrive så lenge jeg har lesere. Det er mitt løfte for 2015.

PS! Mitt innlegg i fjor om Nissens omdømme som er like aktuelt i år. Det tillater jeg meg å anbefale om du ikke har lest det.

 

 

#Blogg #Bursdag #Boller