Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
StormGeo

Kjøligere, men fin 17. mai

Et lavtrykk ligger onsdag øst av Jan Mayen, og sender en kaldfront med litt regn og kjøligere luft østover og nordover i landet.
Kjøligere luft trekker østover og nordover i landet onsdag til torsdag morgen.
Kjøligere luft trekker østover og nordover i landet onsdag til torsdag morgen. Foto: StormGeo

ONSDAG

Allerede onsdag formiddag er det en kaldfront som er kommet inn over områdene fra omtrent Trondheimsfjorden og sørover på Vestlandet til Boknafjorden. Temperaturene har sunket til rundt 9-11 grader, der de tirsdag formiddag var 15-20 grader flere steder. I tillegg er det litt spredt regn i disse områdene.

Nedbøren og den kjøligere luften trekker østover og nordover i løpet av dagen, onsdag ettermiddag nordover i Nordland, og om kvelden og natt til torsdag over Troms/Finnmark og over Sørlandet/Østlandet.

TORSDAG - 17. MAI

Sør-Norge

I morgen på 17. mai ventes det litt spredt regn på Østlandet om morgenen, men det blir opphold etter klokken 08. I grensetraktene på Østlandet kan det derimot være grått med mulighet for litt regn også om formiddagen. Ellers i Sør-Norge blir det oppholdsvær og perioder med sol, men nord i Trøndelag muligheter for noen regnbyger til kvelden. På Vestlandet og Sørlandet mye pent vær, men nordvestlig og nordlig opp i kuling utsatte steder på Vestlandet sør for omtrent Bergen. Temperaturene blir lavere enn de har vært de siste dagene, men likevel opp mot 15-20 grader østafjells, og 13-15 grader i vest.

Nord-Norge

I Varanger blir det også grått med litt regn om morgenen, men opphold etter klokken 08. Nord-Norge får ellers noe varierende skydekke, men perioder med litt sol. I Lofoten og Vesterålen kan det trekke inn noen regnbyger om ettermiddagen, og disse kan også nå deler av Troms og de ytre strøkene sørover i Nordland om kvelden. I tillegg vil det blåse sørvestlig opp i kuling i Lofoten/Vesterålen. Temperaturer i Nord-Norge opp mot 7-10 grader.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).