Alene med damene (og Brede Bøe)

Noen ganger er man bare heldig!

Damer vet å kose seg. Shopping, homeparty, aromaterapi, shopping, negldesign, fotpleie, ansiktspleie, spa, shopping, massasje, sko, fargekonsulent, shopping, lunsj med venninnene før og etter shopping, frisørtime med striper, øyevippe-extension, champagne kvelder, syklubber, vinklubber, bokringer, ammegrupper, svangerskapsgrupper, shopping og jenteturer til Hemsedal, London og Syden for å nevne noe.

Alt etter arbeidstid!

Er det rart de blir stresset?

Mannfolk ser på sport. Og drikker øl. Og skjønner ingen ting!

På grunn av alt stresset som damer konstant blir utsatt for, mente min herlige fru at damer fortjener en hel dag hvor de kan nyte, shoppe, sosialisere og få påfyll. Siden hun alltid har hatt mye energi ,og er en dame med gjennomføringsevne og sans for kvalitet, etablerte hun like godt Damenes Dag for 4 år siden.

For en suksess!!!!!

Som ryddegutt og serveringshjelp på Damenes Dag har jeg tatt dette skuet nærmere i øyensyn.

Når mellom 200 og 300 damer har pyntet seg til fest og får et glass champagne i hånden, da blir det festivitas.Øynene stråler om kapp som diamantene de drømmer om på fingrene, mens de varme smilene kunne smelte permafrosten i Sibir en gang for alle. Latteren sitter løst og de blir som barn til sinns igjen når foredragsholderne får dem til å å leve seg inn i historiene og aktivitetene. 25 år eller 70. Alle er like unge mentalt.

I år er jeg alene med damene (og Brede Bøe- Norges ubestridte entertainer). Eneste hanen i høneflokken. Jeg skal stå på samme scene som den fantastiske Hilde Lyrån, Brede Bøes tidligere Tott, eller Knoll. I tillegg kommer Helen Bøksle med sin nydelige stemme som trollbinder bedre enn et par håndjern. Den vakre Bjørg Thorallsdottir utfordrer damene til å gjøre enda mer ut av livet sitt. Min herlige Lene skal få damene til å elske mer (det vil nok mennene bli glade for), våge mer (det blir de også glade for) og gi mer f..n (det blir de i alle fall glade for. Ikke mer mas :-) )

Cathrine Riiser er redningsplanken for damene som føler seg stresset når hun guider deltakerne gjennom sine avslapningsøvelser, Helen Mollatt får hjertene til å smelte når hun forteller om hvordan Homestart hjelper vanskeligstilte barn til et bedre liv. Thorun Ranes er sunnhetsalibiet, slik at hverdagen også kan være en fest når man vet hva som er godt og sunt.

For en opplevelse! Ikke nok med det. Min fru har funnet meg verdig til å holde et lite inspirasjonsforedrag fra scenen om å være MODIG. Det viser seg at hardt arbeid lønner seg. 3 år som serveringshjelp og ryddegutt har betalt seg. Jeg skal få min debut på scenen og ha 200 damer for meg selv en stakket stund. Det blir garantert ett av høydepunktene mine i 2015,

Gleder meg enormt.

Ikke nok med at jeg har blitt oppgradert. Arrangementet er flyttet til Son Spa.....i, ja, nettopp Son. Like ved Moss- Byen på solsiden. Det er jo bare herlig. En helg på Spa kan gjøre noen og enhver godt.

For dere som har bestilt, vi sees. For dere som ikke har bestilt, så håper jeg det er noen ledige plasser igjen. For dere som ikke har tid eller plass......Damene fortjener en egen dag neste år også :-)

It's a day to remember.

Det overrasker meg ikke om mennene får hjem sin dame som vil elske mer, våge mer og gi mer f..n.

 

#modig #damenesdag #bredebøe #hildelyrån #helenebøksle #thorallsdottir #morinda #sonspa #ulfven #soma #teatimetango #arbeidsglede #arbeidslykke #hverdag #helg #2015 #glede #Røine #Nordicchoice #mat #helse #kosthold #fest #champagne

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.