RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Svein Harald Røine

Bøker du bør lese i sommer!

Ja, jeg er så freidig at jeg anbefaler min bok. Hvorfor? Det er jo veldig unorsk å anbefale sin egen bok. Janteloven velter inn med full kraft.

Dette er en selvutviklingsbok som skiller seg fra "alle" andre ved at den er selvopplevd og skrevet som en historiefortelling.  Det er ikke en oppskriftsbok, men heller en fengende historie som åpner for dine egne refleksjoner om eget liv. Les under bildet hva andre lesere har skrevet om boken:

Nummer 1. MODIG- Finn ditt hverdagsmot

 


"En herlig, forfriskende og innsiktfull bok om å bli modigere. Denne boken gjør noe med deg! Anbefales! " - Mia Törnblom, En av Sveriges mestselgende forfattere og foredragsholder

***

"Beste boken jeg har lest på lenge! Ikke bare er den tankevekkende og gir deg mange påminnelser; den er hysterisk morsom samtidig. Snakket rett til hjertet mitt.
Svein Harald Røine, du syntes cabriolet skulle blitt gitt ut på blå resept. JEG syntes denne boka skulle blitt gitt ut på blå resept!  Takk for fantastisk lesning -
 denne boken glemmes aldri!" Lisbeth Ulsaker

***

Noe av det mest intense, medrivende og mest motiverende jeg har lest! En selvhjelpsbok skrevet i jeg- form, som er morsom og ekstremt lærerik. Umulig å legge bort! Jeg har fått tonnevis av verktøy som jeg kan bruke hver dag. Anmeldelse på ARK Gardermoen.

***

Jeg har nettopp lest denne boken av @sveinharaldroine , og kan konkludere med at det er en fantastisk bok. Den er så verbalt fargerik, fullspekket med fantastiske beskrivelser av hendelser, stemninger og verktøy. Jeg ble nesten litt sliten av å lese den, for den er så vittig, vakker og beskrivende. Den tar for seg Svein Haralds reise for å følge sin drøm. Det er en fantastisk reise. Morsom. Innsiktsfull. Jeg ble glad av å lese den, og den er full av gode poeng og historier man kan fortelle videre for å inspirere andre. Man føler litt med denne mannen når han må igjennom en rekke ildprøver for å klargjøre tankene for sitt nye liv. Det er så morsomt. Det er tydelig at han liker å fortelle historier, for dem er det mange av. Og man får seg en god latter og et sterkt perspektiv på sitt eget liv. Jeg anbefaler å lese denne boken, så også du kan bli modigere. For det vil du aktivt gå inn for å bli etter at du har lest denne boken. Jeg har selv satt meg ned og startet med verktøyene i boken. Jeg anbefaler deg å gjøre det samme. Tommel opp for deg, Svein Harald! Takk for at du tok steget og satte denne boken til livet. Den er verdt hvert eneste minutt!

Marius Sørlie, ansvarlig for bloggen Baredegbarebedre.

***

 Anbefaler alle til å lese din bok, som er så inspirerende, vittig, levende, fargerik. Den er årets bok! Ritva Bakken

***

Takk for din viktige bok og fantastiske budskap, Svein Harald. Hatten av for deg. Du rører ved folks hjerter og beveger verden i riktig retning. Benja Stig Fagerland

***

Jeg må si at boken din er en av de beste bøkene jeg har lest i hele mitt liv! Så utrolig inspirerende og lærerik. Jeg er i gang med runde to av boka. Lillian fjeld, Gründer av Slanketanker.no

***

"FANTASTISK! DRIVENDE GOD! LATTER! TÅRER! UNDRING! SPENNING! MORSOM! UNDERFUNDIG! KONKRET! FLØYELSMYK! INSIKTSFULL! MODIG!"

Verdig som en god roman, fyldig og varm som en god vin. Godt håndverk som gir troverdighet. Dette var rett og slett DEILIG!!!!!!!!! Jeg har lest mange slike bøker - denne var best. Den er klar og stødig, med en formidabel formidlingsevne.

Den utrolige varmen og ærligheten i teksten gjør gamle historier og ordtak som nye. Dette var LYKKEBLIKK - jeg elsket det. TAKK til Svein Harald Røine Cecilie Gunnæs Hermansen, Mentaltrener

***

Legg merke til dette navnet alle sammen @sveinharaldroine! Han har skrevet en knallbra bok; Modig, som er den beste norske boken jeg har lest på lenge! 

Siri  Folkvord Abrahamsen, Gründer av WhyBeLess, Forfatter av boke - "Historien om deg"

 

Nummer 2. Hvordan vinne venner

 

Hva er det som gjør at denne boken blir omtalt som den mest suksessrike selvutviklingsboken noen sinne? Svaret ligger i Dale Carnegies unike metode for å forstå og forklare den menneskelige natur. Carnegie forstod tidlig hvor viktig det er å skape entusiasme og vekke begeistring blant andre mennesker.

Med bakgrunn i «sunn fornuft» utviklet han prinsipper for hvordan man behandler og håndterer andre mennesker, slik at de føler seg verdsatt og tatt på alvor, ikke manipulert og utnyttet. Hvordan vinne venner er i over 70 år omtalt som en av de viktigste bøkene noen gang skrevet. 

 Nummer 3 Selvfølelse NÅ

 

Hvis du ikke har lært forskjellen på selvfølelse og selvtillit MÅ du lese denne boken. Mia har klart å forenkle dette med selvfølelse slik at vi forstår det og kan gjøre noe med deg.

Boken er en oppskrift på å makte å utvikle deg selv. Mia deler gavmildt opp sitt program for å trene opp selvfølelsen. Hun får deg til å reflektere og være ærlig med deg selv. Hun får deg til å være bevisst. Og mens du leser, kjenner du virkelig at du kommer videre. Boken er en åpenbåring! 

 

Send meg gjerne en e-mail med forslag til temaer du ønsker at jeg tar opp på bloggen til shr@alltidpositiv.no

Følg meg også på Facebook her; https://www.facebook.com/AlltidPositiv

Sjekk gjerne min hjemmeside: www.alltidpositiv.no