*Nettavisen* Nyheter.

Finn ut hva du står for i 2016

Et fantastisk inspirerende dikt
Oriah Mountain Dreamer har skrevet dette fantastisk inspirerende diktet - Invitasjonen- som handler om å være MODIG og ikke minst å finne sitt eget hverdagsmot. Summen av ditt, mitt og andres hverdagsmot blir et kollektivt mot som bidrar til en bedre verden.

Verdens utfordringer starter på det individuelle og personlige plan
De økende utfordringene i verden kan møtes gjennom at hver og en av oss finner vårt hverdagsmot. Det trenger vi en en verden hvor de unge sliter mer og mer psykisk. En verden hvor prestasjonspresset øker dramatisk. En verden hvor mennesker blir individualister og samholdet sakte men sikkert svinner hen. En verden hvor et menneskes verdi blir taksert basert på hudfarge, religion, hva man har studert, hvem man kjenner og hvor mye penger man har. En verden hvor det er dem og oss. En verden hvor ukvemsordene hagler fra forskjellige idologiske ståsteder. En verden hvor tryggheten blir utfordret. En verden hvor nestekjærligheten får lide fordi vi ikke har tid til å bry oss om andre enn oss selv. Med ett unntak. Vi bryr oss hvis vi føler oss truet.
Stå for noe
Stå for noe. Finn ut hvem du selv er og hva som er dine verdier. Et sterkt grunnfjell gjør det lettere å takle alle de utfordringene vi står overfor.
Jeg har tatt meg friheten til å lese dette diktet i håp om det vil mane frem litt ettertanke når vi nå snart går inn i det nye året!
7QH-xOSlk8Y


Klikk på bildet for å forstørre.

 

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.