*Nettavisen* Nyheter.

Gjør sjefer til ledere!

Klikk på bildet for å forstørre.

 Moss Avis hadde idag en flott to siders artikkel om meg og min virksomhet som lederutvikler og inspirator. Det er veldig gøy å få slik omtale.

Det er stort behov for lederutvikling, og det er hele tiden en naturlig tilflyt av medarbeidere som forfremmet til ledere. Markedet blir aldri mettet.

Det er faktisk ikke slik at man er født til å være leder. Det er noe som må læres på lik linje med å lære økonomi, logistikk eller salg.

Det er ofte ingen krav til at man har lederkompetanse når man blir leder. Det er nesten det samme som å føde barn. Det stilles heller ingen krav til kompetanse når man får barn.

Jeg hjelper ledere å forstå hva som skal til for å fylle lederrollen.

Selv om en toppleder er "høy og mørk", er topplederen bare et menneske, som kan bli syk, skilles, får problemer med barna, økonomiske problemer, problemer med medarbeidere, kollegaer og ledere/styre. Da kommer jeg inn og kan bistå med å være en coach,sparringspartner og i enkelte tilfeller en omsorgsperson.

Når en suksessfull leder sliter med å finne nye muligheter for vekst og lønnsomhet, er jeg en sparringspartner rundt strategi.

Når et team ikke fungerer optimalt, er jeg en sparringspartner for å bistå i et slik arbeide.

Når en bedrift trenger inspirasjon og påfyll, da kommer jeg og holder et inspirasjonsforedrag om ledelse "Fra sjef til leder" eller om å være en god medarbeider "Fra motarbeider til medarbeider"

Er din overordnede en sjef eller en leder?

Sjekk min nettside: WWW.ALLTIDPOSITIV.NO

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.