Modig programleder i God Morgen Norge

 


Klikk på bilde for å se innslaget!

Signe Tynning var modig og trosset frykten etter at blodet strømmet!

Hun var imponerende modig.

I forbindelse med boklanseringen av min første bok MODIG, ble jeg invitert til å snakke om mot av God Morgen Norge. De spurte om det var mulig å lage en litt interessant vinkling på temaet. Jeg tenkte at det kunne bli bra TV å utfordre programleder Signe Tynning til å gå på glasskår. Vi har heldigvis lært at å gå på glass er farlig. Det er derfor naturlig å frykte det som ikke er naturlig for oss.

Dette er noe jeg har gjennomført veldig mange ganger. Mange har sikkert hørt om eller forsøkt å gå på brennende kull (noe som også kan være farlig), men det var ikke like enkelt for meg å frakte brennende kull inn i studio. Derfor er glasskår en god erstatning. Ingen av delene er ufarlige, men hvis man gjør det riktig, så går det bra.

Ikke etter planen

Det ble en super opplevelse som ikke gikk helt etter planen. Før vi gikk i direktesending skulle jeg vise Signe hvordan hun skulle gjøre det. Da klarte jeg det kunststykket å kutte meg under foten for første gang så lenge jeg har gjort dette. Det blødde ganske godt. Jeg må innrømme at jeg ble bekymret for hele sendingen. Om ikke Signe hadde vært bekymret før, så ble hun det virkelig etter at blodet begynte å strømme. Til min store overraskelse syntes God Morgen Norge redaksjonen at dette var SUPERBRA TV! De var rett og slett henrykte.

For egen del følte jeg at det var utgjort at jeg skulle være på direktesendt TV med flere hundre tusen seere første gangen eksperimentet feilet,.

I sokker og litt betuttet satt jeg der og svarte på spørsmålene etter beste evne, samtidig som jeg så at Signe var nervøs. Det var nok ikke helt lett å være programleder akkurat da!

Jeg er glad at det skjedde

Det var en fantastisk læring. Læringen er at en viktig del for å kunne lykkes er å feile på veien. Det er ikke slik at hvis du tør å være MODIG så er du garantert suksess med en gang. Det blir som et stigespill. Innen du kommer til toppen, har man falt nedover en del stiger flere ganger før man fortsetter å klatre ufortrødent mot toppen. Man møter motgang og får små sår i sjelen eller i hælen når man trosser frykten og er modig. Hvis man derimot ikke gir se, så når man dit man vil.

Signe trosset frykten

På tross av at jeg kuttet meg, turte Signe likevel å gå på glass og tok et nytt steg utenfor sin komfortsone. Når hun tør å gå på glass, er det mange hverdagslige ting som hun kanskje frykter som blir peanøtter i forhold.

Det var gøy å se lettelsen og stoltheten hennes etterpå.

Imponerende!

NB! Å gå på glasskår MÅ ikke gjøres på egen hånd uten kyndig veiledning!

 www.alltidpositiv.no

www.tanum.no (vanlig og e-bok)

www.bokenmodig.no (signert utgave)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.