Gå til sidens hovedinnhold

Mer «Oblivion» til våren

Til våren kommer den første skikkelige utvidelsespakken til rollespillet «The Elder Scrolls IV: Oblivion».

(Spillmagasinet): Rollespillet «The Elder Scrolls IV: Oblivion» ble kåret til både «Årets beste rollespill» og «Årets beste Xbox 360-spill» av oss, og nå har utviklerne annonsert at den første utvidelsespakken er på vei. Den heter «Shivering Isles» og slippes til PC og Xbox 360 i løpet av våren.

Utvidelsespakken lar deg utforske et helt nytt område kalt «The Shievering Isles», og målet ditt er å hjelpe den merkelige Prins Sheogorath i kampen mot de ondre kreftene som truer landet hans. Prinsen er både ekstremt kreativ og klin gæren, utviklerne lover oss at hans mange merkelige påfunn skal få oss til å le høyt.

«Shievering Isles» er delt opp i to områder, kalt Mania og Dementaia, og pakken byr på en mengde nye fiender, våpen, magier og andre gjenstander. Utviklerne regner med at det vil ta deg rundt 30 timer å se det utvidelsespakken har å by på, og du kan enten dra på eventyr med en av de eksisterende figurene dine eller lage en ny.

PC-utgaven av «The Elder Scrolls IV: Oblivion Shivering Isles» skal selges i butikken, mens 360-utgaven distribueres gjennom Xbox Live.

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene