(SIDE2:) Forrige uke kåret Premiere.com de mest sexy damene akkurat nå. Mennene slipper ikke unna, og nå er det de mest sexy mennene for øyeblikket som er plukket ut.

LES OGSÅ: De mest sexy akkurat nå

Se bilder av topp ti nederst i artikkelen.

1. James Franco
James Franco er ikke blant dem som ble stjerne over natta, men er en skuespiller stadig flere får øynene opp for. Mest kjent er han for rollen som Harry Osborn, Peters bestevenn, i «Spider-Man»-filmene. Han har også gjort suksess i blant annet «Milk» og «Pineapple Express».

2. Robert Pattinson
Tenåringsjentene har falt pladask for denne britiske 23-åringen. Gjennombruddet kom i «Harry Potter og Føniksordenen», men han er mest kjent for vampyrrollen i «Twilight»-serien. Snart har film to om vampyrsamfunnet premiere, og han har flere filmplaner framover.

3. Bradley Cooper
Dette kan være en av de nye, store komediestjernene i Hollywood, med roller i filmer som «Wedding Crashers», «Yes Man» og «The Hangover». Mange gleder seg også til å se ham som Templeton «Faceman» Peck i «The A-Team» som har premiere neste år.

4. Hugh Jackman
Først som 32-åring fikk Hugh Jackman sitt definitive gjennombrudd, som Wolverine i «X-Men». Deretter har han spilt i populære filmer som «The Prestige», «Australia» og ikke minst «X-Men Origins: Wolverine».

5. Josh Duhamel
Josh Duhamel var en forholdsvis ukjent skuespiller da han fikk rollen som Lennox i «Transformers». I år var han tilbake i oppfølgeren, og karrieren er langt fra over ennå.

6. Ryan Reynolds
Det begynner å bli noen år siden «Pizzagjengen» spilte inn sin siste episode. Siden den gang har Reynolds spilt i blant annet «Definitely, Maybe», «X-Men Origins: Wolverine» og «The Proposal».

7. Jake Gyllenhaal
Filmer som «Donnie Darko», «Brokeback Mountain», «The Day After Tomorrow» og «Zodiac» viser at Jake Gyllenhaal er en allsidig skuespiller. Snart er han aktuell i krigsfilmen «Brothers».

8. Christian Bale
«Batman»-skuespilleren er en travel mann, og han har spilt i to av årets mest storslåtte filmer: «Terminator: Salvation» og «Public Enemies».

9. Channing Tatum
Også Channing Tatum spiller i gangsterfilmen «Public Enemies». For tiden er han aktuell i «G.I. Joe: The Rise of Cobra».

10. Orlando Bloom
Først ble han kjent som alv i «Ringenes Herre», så ble han sjørøver i «Pirates of the Caribbean». Nå har vi ikke sett ham på lerretet siden 2007, men heldigvis er han snart aktuell med tre nye filmer.

Se alle de 40 vinnerne her.

2276