Gå til sidens hovedinnhold

- Utrolig bittert

Hilde Gjermundshaug Pedersen ergrer seg over at hun ikke gikk til finalen.

(SIDE2:) Hilde G. Pedersen kjempet tappert for å komme til finalen i fredagens episode av «Mesternes Mester», men måtte gi tapt for sterkere konkurrenter.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Da jeg startet i konkurransen hadde jeg aldri trodd jeg skulle nå finalen, men sånn som det utviklet seg så er det klart at finalen ble et mål. Derfor var det utrolig bittert å ryke ut akkurat da, forteller hun til Side2 og legger til at ergrelsen heldigvis gikk fort over.

Stresshåndtering
Hilde kom sist i kveldens to første konkurranser, en kjempeversjon av Kims Lek og en hinderbane der hindringene var strømførende. Målet var å teste utøvernes håndtering av stress, og Hilde innrømmer at hun synes oppgavene var veldig krevende.

- Nei, dette var virkelig ikke øvelser som lå naturlig for meg. Jeg har aldri drevet med noe lignende før, og jeg var rett og slett ikke god nok, sier hun.

Svimte av
Hun var absolutt ikke den eneste som slet med dagens øvelser, og spesielt den elektriske hinderbanen var tung for de fleste. Både Gøran Sørloth og Dag Otto Lauritzen fikk strøm i hodet, og Sørloth svimte faktisk av et par sekunder.

- Ja, det var flere av dem som fikk seg noen smeller. Jeg ble mest truffet i ryggen, men jeg fikk høre at det å få det i hodet ikke akkurat var behagelig, forteller hun.

Valgte Stian
Selv om Hilde gjorde det klart best i dagens tredje øvelse, holdt det ikke og hun måtte velge seg ut en motstander til nattesten. Utøverne hadde tidlig blitt enige om at det mest rettferdige ville å være den som gjorde det nest dårligst, og Hilde valgte dermed Stian Grimseth.

- Den nattesten var veldig spennende. Det var jo siste mulighet for å komme videre, men jeg var rimelig sjanseløs. Han er jo så høy!

Hilde var aldri i tvil om hvem hun skulle velge, men tror nok hun hadde hatt en større sjanse mot enten Gøran Sørloth eller Dag Otto Lauritzen.

- Det var viktig å velge Stian. De andre hadde gjort det så bra hele veien at de virkelige fortjente en plass i finalen. Den beste må vinne i denne settingen, men det var jo ikke noe gøy der og da.

Forkjølet
Selv slet hun med en lei forkjølelse den siste tiden, men hun tror ikke det hadde noen innvirkning på resultatet.

- Jeg hadde nok ikke klart å prestere noe bedre om jeg hadde vært frisk. Det hadde nok mer med type øvelser å gjøre, forteller hun.

Neste uke er det klart for finalen som står mellom Gøran Sørloth, Dag Otto Lauritzen og Stian Grimseth, som alle har blitt nære venner av Hilde.

- Vi har blitt venner for livet alle mann, det er det ikke tvil om. Alle deltakere hadde god tone fra dag en og vi holder fortsatt kontakten, så det er egentlig det fineste med hele denne opplevelsen, sier Hilde.

Kanskje mer «Mesternes Mester»
NRK har opplevd en formidabel suksess med «Mesternes mester» som har hatt helt himmelske seertall. Nå vurderer statskanalen en ny sesong.

- Det er ikke bestemt enda, men der er noe vi vurderer fortløpende, forteller prosjektleder Leif Åge Reme til Side2 som i det tilfelle ikke tror det blir noe problem å få nye deltakere.

- Det var ikke så veldig vanskelig å få med folk til første runde, kan vanskelig tenke meg at en suksess gjør det vanskeligere å få med folk, for å si det sånn, sier han.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus