Gå til sidens hovedinnhold

Mestrene dummet seg ut

I Tromsø grenset det til det skandaløse. Branns gullmedaljer fikk en stygg skamplett da Brann taper 3-0

Brann måtte krype til korset og satte innpå Kristjan Ørn Sigurdsson, Azar Karadas og Eirik Bakke for å begrense katastrofen den siste halvtimen. Ellers kunne det blitt virkelig stygt. Ut har Knut Walde, Joakim Sjøhage og Petter Vaagan Moen gått. De to første rakk å vise at de er milevis unna førstelag-standard.

Morten Moldskred gjorde som han ville med et Brann forsvar som ikke var til stede og som ikke fikk hjelp av folket foran seg. 3-0 til gutan etter 56 minutter.

Knut Waldes håpløse manøvrering i midtforsvaret kostet Brann det andre målet i mot, men den gangen kunne Walde skylde delvis på dommeren som overså et rent overfall.

1.omgang

Ved det første målet hadde Brann to cornere på rad og på den ene brukte Tromsø-spilleren hånden da han bokset ballen ut. Tromsø gikk direkte derfra og skar seg gjennom et hjelpesløst Brann-forsvar og scoret ved Moldskred etter 32. minutter.

Armann Bjørnsson kunne blitt dagens Brann-mann i det 40. minutt . Han klinket til Huseklepps innlegg på dirkten, men ballen traff stangen og gikk tilbake til keeper.

Morten Moldskred terroriserte Branns midtforsvar og Knut Walde fikk vist sine begrensninger, men samtidig må det sies at førsteforsvaret ikke var til stede og Hassan El Fakiri og Jan Gunnar Solli gjgjorde ikke jobben sin. Og Huseklepp sin defensive styrke tør være kjent.

Brann byttet gulldraktene med de sorte og møtte Tromsø med et lag de vanligvis spiller med mot Os og Radøy.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag