Hennes erotiske kaker har blitt en bestselger.

For ordens skyld skynder vi oss å si at det ikke er barneselskaper som er Mettes fremste marked.

Se bildeserie av de erotiske kakene i bunnen av saken.

Hennes erotiske kaker har blitt en stor slager når godt voksne mennesker fyller runde år, skriver Telemarksavisa.

Pupp med bailey's
- Kakene er blitt skikkelig populære til bursdagsfester når mannfolk fyller 30, 40 og 50 år. De fleste syns at dette er veldig moro og jeg vokter meg vel for å bli vulgær, forteller Mette.

Allers best selger hennes kaker formet som barmfagre damer eller menn med sixpack. De sistnevnte er det damene som bestiller. Erotiske kaker har rett og slett blitt en stor hit.

- Det er vel ingen som sier nei takk til en pupp fylt med Baileys, smiler Andersen. Puppekakene er helt klart en bestselger.

Elsker hobbyen
Til daglig jobber Mette i helsesektoren, men kakehobbyen tar stadig mer av hennes tid.

- Jeg driver ingen markedsføring, men ryktebørsen fungerer godt. Spesielt i konformasjonssesongen er det mange som vil ha en spesiell kake.

For det er ikke bare pupper som står i hodet til Andersen.

- Jeg lager absolutt alt av kaker og det er ekstra morsomt med en skikkelig utfordring.

Av litt spesielle kreasjonene nevner hun en kakeversjon av kanalbåten Victoria og et bakverk hun laget til en maskinentprenør i Skien.

- Han har en dansk kone. Så jeg laget en gravemaskin med han bak spakene og med kona liggende i grabben. Den ble svært godt motatt, smiler hun fornøyd.

Tidkrevende
For hver kake bruker hun nærmere fire timer. Timebetalingen er derfor ingen ting å skryte av. Bunnen lager hun som regel av sjokoladekake med mokkafyll og trukket med marsinpan.

- Ellers er jo alt man trenger en kjevle og litt fantasi. Og god fantasi kan du godt si at jeg har, avslutter Andersen med en god latter.

Les flere saker fra Telemarksavisa.

5718