Gå til sidens hovedinnhold

Gruet seg til Nytt på nytt

Mette Hanekamhaug skapte latter i fredagens program, men vil ikke se det selv.

(SIDE2): Frps stortingsrepresentant Mette Hanekamhaug (22) er med på Linn Skåbers lag i fredagens «Nytt på nytt».

Vil ikke se
I bloggen sin skriver Mette at hun aldri i verden kommer til å se programmet - fordi hun ikke takler å høre eller se seg selv på TV og radio.

Aviser går fint, da det er enklere å lese andres ord og fremstilling. Men det andre, klarer det ikke. En er sin egen største kritiker har jeg hørt, og det stemmer meget godt i mitt tilfelle! skriver hun videre om kveldens utgave av satireprogrammet.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Humorpress
Naturlig nok var Hanekamhaug bekymret for å være morsom på kommando og skriver:

Er jo en skremmende situasjon å sitte der sammen med tre hysterisk gode komikere, tvkameraer og en full publikumssal og få beskjeden: «vær morsoom... NÅ!»

Men stortingsrepresentanten trenger ikke bekymre seg over å være morsom - hun skaper latter og debatt med sitt utspill om menn i kveldens program.

- Vi må jo huske på at menn klarer ikke å tenke to ting på en gang, sier hun i diskusjon om Petter Northug Jrs. seneste reklamedilemma.

Se klipp på nrk.no!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Drømmegjest
Det var Knut Nærums lagkamerat, pensjonert språkforsker Finn-Erik Vinje, som ønsket seg Mette Hanekamhaug i studio da han ble overtalt til å stille som gjest.

Ifølge Dagbladet var det programleder Jon Almaas som overtalte forskeren til å stille, og Vinje sier til avisen at det er Almaas som får ta på seg ansvaret for kveldens program.

- Hun gjør seg på TV, og når de har med en gammel mann som meg, så trenger programmet et ungt, friskt pust for å veie opp, sier Vinje om valget av Hanekamhaug.

«Nytt på nytt» ser du fredag på NRK1 klokken 20.55.

Kommentarer til denne saken