Gå til sidens hovedinnhold

Snublet foran fossefall

Mette-Marit fikk trøbbel på brua i sine lekre høye hæler.

(NOTODDEN/SIDE2:) I pittoreske omgivelser på Øvre Tinfos på Notodden ankom kronprinsparet sitt første stoppested klokken halv elleve tirsdag formiddag.

Bakgrunn: Se kronprinsparets reiserute

Snublet
Kronprinsesse Mette-Marit (35) og kronprins Haakon (35) stilte seg foran den ruvende fossen som var «skrudd på» til ære for det kongelige besøket og smilte til de mange pressefolkene som er tilstedet under hele turen.

Men da Mette-Marit skulle spasere over broen, snublet hun i brusteinen og holdt på å ramle så lang hun var – men Haakon klarte akkurat å ta henne imot.

Tilskuere kunne se at kronprinsessen ble litt redd, det voldsomme fossefallet brølte i bakgrunnen.

Det er ikke første gangen Mette-Marit har mistet balansen. Tidligere har hun satt sine tynne stiletthæler fast mellom bryggeplankene da kongefamilien var i Stavanger i forbindelse med kongeparets 70-årsfeiring.

LES MER: - Ha ha, skoen sitter fast!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nydelig drakt
Kronprinsessen så fantastisk elegant ut for sitt besøk på det gamle Tinfos verket på Notodden i Telemark i dag.

I mosegrønn blyantskjørt og innsvinget jakke med beige mønster på baksiden var det et vakkert høstantrekk kronprinsessen hadde valgt seg. I halsen var jakken knyttet sammen med en flott sløyfe.

De brune krokodilleskinnspumpsene matchet selvsagt den dypt brune strømpebuksen og lekre clutchvesken med gullfargede elementer.

Tok seg tid
Kronprinsparet tok seg god tid til å hilse på alle barna fra barnehagene som hadde stilt opp med flagg, blomster og papirkroner på hodet.

De jublet særlig for kronprinsessen og ropte Mette-Marit mange ganger. Alle barna og en del av de voksne fikk håndhilse på både Haakon og kronprinsessen – noe de tydeligvis var småstolte av.

Inne i Telemarksgalleriet ventet presentasjon, musikkinnslag og lunsj med blant annet ordfører i Notodden Lise Wiik og fylkesmann i Telemark Kari Nordheim-Larsen.

Notodden og Tokke kommune er stoppesteder tirsdag og natten blir på Hotel Dalen.

SE HELE KRONPRINSPARETS REISERUTE

Side2 følger kronprinsparet på fylkesturen - så følg med for små og store begivenheter denne uken!

983

Kommentarer til denne saken