Gå til sidens hovedinnhold

Lagde kanelboller til pappa

Kronprinsens fødselsdag blir feiret på Flatholmen med kanelboller.

(SIDE2): Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit feiret kronprinsens fødselsdag søndag sammen med barna prinsesse Ingrid Alexandra (4) og prins Sverre Magnus (2 1/2) på Flatholmen utenfor Risør søndag.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hjemmelagde kaker og kanelboller sto på menyen og den sommerlige familien ble fotografert på svabergene utenfor hytta si i anledning kronprinsens 35-årsdag.

Sto opp klokken åtte
Da prinsesse Ingrid Alexandra møtte fotografene, fortalte hun at hun hadde stått opp klokken åtte for å bake kanelboller sammen med mamma og lillebroren, som bare blir kalt Magnus i familien. Om kronprinsen hadde fått bollene til frokost, sa den 4 år gamle prinsessen ingenting om, skriver VG.

Ingrid Alexandra røpet derimot et de ventet gjester og da fotografene var på vei fra øya så de kronprinsessens mor, Marit Tjessem, på vei ut til øya.

Les saken: 35 år med krompen

Matchende familie
Hele familien stilte i blått og hvitt og matchet hverandre. Lille Ingrid Alexandra hadde pyntet seg med hvit sløyfe i håret og en lyseblå og hvitrutete kjole med hvit strikkejakke over. Mamma Mette-Marit hadde hvitt skjørt og mørkeblå genser for anledningen.

Storebror Marius var ikke til stede. Han er for tiden sammen med sin far Morten Borg og farens familie.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Se bilder av hytta til kronprinsparet her.

494

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar