Gå til sidens hovedinnhold

I skinn på byen

Mette-Marit i rå skinnjakke på Cosmopolite.

(SIDE2): Søndag kveld var vår stilsikre kronprinsesse på utestedet Cosmopolite, Oslo i anledning World Music Festival.

Og den ellers så klassiske og elegante Mette-Marit hadde rocka seg opp for anledningen med skinnjakke, korketrekkere i håret og en liten sort veske.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Følger med!
I fjor høst kunne vi se på motevisningene i Milano, Paris og New York at skinnjakka er plagget som har kommet for å bli. Modeller og Hollywood-stjerner er ofte å se i skinn til tights, olabukse og høye støvletter. En liten skinnjakke kombineres også gjerne til vide T-skjorter eller kjoler.

Og kronprinsessen har absolutt valgt en skinnjakke som er in for tiden. Bikerstilen er blant denne høstens hotteste trend.

Skinnjakka kan generelt bli harry om du ikke bruker den på riktig måte, og den kan også gjøre deg mer rocka enn du egentlig er. Men Mette-Marit bruker skinnjakka på en avslappet og kul måte. Hun mikser den korte skinnjakka til en søt a-formet hvit kjole. Dette gjør at hun bevarer sin femininitet.

Hot i Hollywood
Kule kjendiser som ofte er å se i den korte skinnjakkevarienten, både på rød løper og til hverdags, er blant andre Mischa Barton, Nicole Richie og Kate Moss. Blant de moteriktige gutta finner vi gjerne Jude Law, Lenny Kravitz og John Mayer i skinn.

Her hjemme har vi også en rekke kjendiser som digger skinnjakke. Blant andre skuespiller Pia Tjelta, stylist Jan Thomas Mørch Husby og ektemannen Christopher, artist Tone Damli Aaberge, skuespiller Ane Dahl Torp og Pia Haraldsen er hyppige brukere av skinnjakka.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

2552

World Music Festival arrangeres fra 3.-6. november i Oslo. Konserter finner sted på Rockefeller, Blå, The Villa, Sentrum Scene, Oslo Konserthus, Kulturkirken Jakob, Parkteatret og Cosmopolite. Arrangementet presenterer musikk fra storbyer verden over der hybrider og subkulturelle uttrykk oppstår, heter det ifølge World Music Festivals hjemmeside. Da kronprinsessen var på Cosmopolite i går, var det Storbritannias ledende dansere innenfor hip/hop og bhangra-dansestilen, som sto på scenen for å lage et Bollywoodshow i samarbeid med danserne fra X-Ray.

Aktiv kronprinsesse
Tidligere på dagen i går var Mette-Marit sammen med familien på Ullevaal stadion og delte ut pokaler etter Aalesunds seier i cupfinalen i fotball. Da var kronprinsessen kledt i en varmere jakke.

Les mer og se bilder:- Her har du en pokal!

Kommentarer til denne saken