Gå til sidens hovedinnhold

Nå mobbes hun på Facebook

Kronprinsessens møte med meditasjonsguru har blitt humor for folket.

(SIDE2): Etter at det ble kjent at kronprinsesse Mette-Marit (38) hadde møtt meditasjonsguruen Sharon «Myoshin» Kelley (57), på sin private ferietur til den indiske provinsen Ladakh i nærheten av Kashmir, har hun måtte tåle krass kritikk.

Et av målene med kronprinsessen ferietur har vært lange gåturer og besøk i de mange klostrene i området, og ifølge Se og Hør skal kronprinsessen ha med seg Myoshin på fotturene.

Opplysningen har fått det norske Misjonssambandet til å reagere kraftig, og lederen Espen Ottosen uttalte til Dagbladet at han synes det hele høres litt Märtha-aktig ut.

Ånde-Lotto
Märtha har opp gjennom årene fått mye kritikk for sin engleskole og spirituelle tilknytning. Nå er det kronprinsessen som får gjennomgå.

Den humoristiske nettsiden Opplysningskontoret.org (OK) har nemlig slengt seg med i debatten og postet onsdag ettermiddag et innlegg på Facebook med et bilde av Mette Marit, Martha, Ari og en engel med tittelen Ånde-Lotto og medfølgende tekst.

«OKs Sommerspill: Hjelp Monarkiet å finne sine spirituelle veiledere».

Posten har i skrivende stund blitt delt 99 ganger, og 204 har valgt å «Like» innlegget, som helt tydelig er humoristisk ment.

Avbildet med guruen
Kronprinsessen og guruen har også blitt avbildet sammen.

Mette-Marit og Myoshin, som hun nå kalles, er avbildet mens de er ute i Lehs gater. Også guruens ektemann er med på turen. Myoshin er i dag en verdenskjent guru etter at hun oppdaget buddhismen på 1970-tallet, og ble senere både nonne i et kloster i Burma og dernest guru. Siden midten av 1990-tallet har hun undervist i sine metoder som nå kronprinsessen antas å være interessert i.

Kommentarer til denne saken