Gå til sidens hovedinnhold

Mette-Marits sexy kjolevalg

Her er kolleksjonen til den norske stjernedesigneren som er elsket av Kate Moss og kronprinsesse Mette-Marit. Se de sexy kjolene!

(SIDE2): Den norske stjernedesigneren Peter Dundas tar Paris med storm. Nå kan de dristige kjolene havne i Mette-Marits klesskap. I likhet med skandalemodellen Kate Moss har Mette-Marit inngått avtale med det norske talentet.

På torsdag viste Dundas sin andre kolleksjon for det prestisjetunge, franske motehuset Emmanuel Ungaro. Mye tyder også på at han skal hjelpe Mette Marit med å piffe opp representasjonsgarderoben.

SE BILDER AV KOLLEKSJONEN NEDERST

Er det slik du vil se kronprinsessen kledd? Diskuter på Veggavisen her

Andre som står på hans kundeliste er skjønnheter som Kate Moss, Cameron Diaz og Jade Jagger.

Mette-Marit har fått krass kritikk for sine motevalg og for å ikke bruke norske designere av medieverden. Side2 har også gjentatte ganger kommentert kronprinsessens motevalg både på godt og vondt:

Relaterte saker om Mette-Marit:
Fy fasan - for en hatt!
Finn én feil
Gjør som pop-prinsessen
Kronprinsparets vennskapsbånd
Blått blod - blå mote
«Mettes mareritts-kjole»

Denne gangen får kronprinsessen støtte for sitt motevalg. Lisbeth Guldbransen, moteansvarlig i Henne, mener Dundas og Mette Marit er en god match. Dersom Mette-Marit både får en norsk stjernedesigner og et kjent fransk motehus i ryggen, er mye lagt til rette for suksess.

Men ett spørsmål gjenstår – blir Dundas kroppsnære, korte og utringede kjoler for sexy for Norges kommende dronning?

LES: - For sexy for Mette-Marit

Gjør som Diana
Motehuset Ungaro i Paris har hatt kunder med blått blod før. Selveste Prinsesse Diana var ofte å se i Ungaro-design – en stil Peter Dundas beskriver som forførende, vågal og selvsikker.

At verdens mektigste moteredaktør, Anna Wintour, tok plass på første rad for å se Dundas Ungaro-kolleksjon, er dette en massivt kvalitetsstempel for Mette-Marits valg av designer.

Se på bildene og døm selv - er det slik du vil se Mette-Marit kledd?

Reklame

Halv pris hos Ferner Jacobsen