(SIDE2): Tidligere håndballspiller Mia Hundvin (33) var en fest både på og utenfor banen når hun var aktiv, og nå kommer hun med sterke uttalelser igjen. Denne gangen går det utover Tone Damli Aaberge.

I et intervju med magasinet Stella tar hun for seg norske kjendiser, deriblant Tone Damli Aaberge, i det hun spør hvem som skal være datterens forbilder når hun vokser opp, skriver Dagbladet.

- Jeg er alltid på utstilling
Tone kritiseres av Mia Hundvin for uttalelser hun kom med i et intervju med Dagbladet Søndag i oktober i fjor.

Der fortalte Tone Damli Aaberge at hun foretrekker å bli fotografert fra venstre, en uttalelse Hundvin reagerte kraftig på.

I intervjuet ble Tone spurt om hun følte seg på utstilling.

- Ja. Jeg er alltid på utstilling, svarte hun.

- Hva har det gjort med deg?

- Når jeg møter folk, har jeg lyst at de skal de tenke: «Hun er akkurat som på bildene». Jeg har blitt veldig obs på hvordan jeg ser ut. Jeg kan bli lei av og til. For eksempel foretrekker jeg å bli fotografert fra venstre. Jeg falt på trampoline da jeg var yngre, så om du ser smilet mitt fra høyre, er den ene fortanna mi litt skeiv. Den irriterer meg grenseløst, sier Tone.

- Det å ikke lenger skulle være like aktiv eller populær - det skremmer meg ekstremt mye. Jeg blir livredd, sier hun i Dagbladet-intervjuet.

«Hun viser fram den kritthvite tannrekka i det servitørene kommer med sashimi – tynne skiver av rå fisk, og japansk tangsuppe», skrev Dagbladet i sitt intervju.

- Det er ingen substans der
- Jeg ble egentlig veldig glad da jeg leste det, for ærligheten kom fram. Det var på ingen måte overraskende. Men det jeg ikke skjønner er at organisasjonen Plan har lyst til å ha henne som en av sine frontfigurer, sier Hundvin til magasinet.

- Ka går det i, da? Jo, i hvem om får flest klikk på nettet. Det kan godt være Tone Damli har innhold, men det kommer i alle fall ikke fram. Det er ingen substans der, det er bare glatt, sier hun videre

Manageren til Tone Damli Aaberge, David Eriksen, sier til Dagbladet at han synes Hundvins utspill er tøvete.