Gå til sidens hovedinnhold

- Derfor ble jeg lesbisk

Mia Hundvin mener årsaken ligger i en episode fra barndommen.

(SIDE2): Det var på NRK-programmet «Trygdekontoret» at Mia noe ufrivillig fortalte om episoden i barndommen.

Thomas Seltzer er programleder og skal i hver sending sammen med tre saksbehandlere løse problemer du ikke engang visste du hadde, og kanskje vil du sitte igjen med noen nye. Onsdag gjestet en åpenhjertig Mia Hundvin «Trygdekontoret».

Diskuterte homofisering av samfunnet
Under en diskusjon om temaet homofisering av samfunnet uttrykte Mia sine synspunkter på temaet, før hun lattermildt innser at temaet har sklidd litt ut:

- Jeg synes jo, noe overraskende, at alle bør være litt homofisert en gang i blant. Få litt inspirasjon til garderoben sin for eksempel.

- (...) Hvis jeg hadde blitt undervist i det (homofili, journ.anm.), så hadde jeg kanskje ikke ... Jeg krasjet i tissen til pappa.

Krasjet i pappas tiss

Du krasjet i tissen til faren din?, repliserer en noe paff Seltzer.

- Sa jeg det på TV? Men jeg bannet ikke, sa Mia.

Her kan du snakke om hva du vil, Mia. Fortell!
- Jeg hadde nakne, litt hippieforeldre, det er vel derfor jeg har blitt som jeg har blitt, ler Mia og skjuler ansiktet i hendene.

- Jeg KAN bare ikke fortelle denne historien.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Når du har sagt så mye, så må du bare fullføre, oppfordrer de andre.
- Ok da, kort oppsummert: Det var kake på kjøkkenet, søndag morgen, løper rundt, var så høy, så snudde pappa seg og jeg krasjet i tissen, og så sa jeg æsj.

- Men da jeg da senere fikk jentekjæreste en periode så var søsteren min ganske kjapt fram og sa: «Husker dere den gangen Mia krasjet i tissen til pappa?». Så alt kan jo spores tilbake til barndommen.

I 2000 inngikk Hundvin partnerskap med sin danske lagvenninne og kjæreste Camilla Andersen. Forholdet varte i tre år. Nå er hun sammen med snowboardguru Terje Håkonsen, og paret har to barn sammen.

Siste nytt fra Side2, gå til forsiden akkurat nå!

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar