Gå til sidens hovedinnhold

Byen med 7000 fester

Dette er det perfekte reisemål for deg som liker heftig natteliv og kritthvite strender.

(BIIPMAG): Miami er byen som aldri sover. Les hvordan du skal tilbringe ferien i en av Amerikas flotteste byer.

Størst i USA
3.desember 2009 arrangerer Floridas hotteste by, Miami, kunstmessen «Art Basel Miami Beach» med over 7000 arrangerte fester!

«Art Basel Miami Beach» er det viktigste kunstshowet som finnes i USA. Hvert år strømmer kunstelskere til byen med de kritthvite strendene som gir deg en følelse av karibisk sommer. Men Miami Beach er også populært for natteelskere for livet har aldri vært så pulserende der som det er på denne dagen.

Les hvor du kan feste, spise og shoppe i Miami:

Klubber & festing
«Nikki Beach Miami»: Det er i Miami den legendariske ideen om «Nikki Beach Clubs» ble født, som for øvrig finnes i flere forskjellige land. Om dagen kan man ligge i solen på privatstrender. Når kvelden nærmer seg blir hele klubben forvandlet til et diskotek der champagne blir drukket som vann.

«The Mansion»: Et av Miamis hotteste utesteder og ligger i en tidligere kinosal. I hovedrommet blir det danset og i privatrommet treffes alle VIPs. Interiøret gir deg en kongelig følelse: Kronelys, røde fløyelsgardiner og gulldører.

Spisesteder
«Karu & Y» er derimot stedet hvis du vil ha en eksklusiv middagsopplevelse. Restauranten serverer gjestene en tallerken med laks, vannmelon og ingefær eller hummer med karamellisert hvitløk. Senere på kvelden fortsetter festen på nattklubben «Tottem» som ligger rett ved siden av restauranten.

«Big Pink» er perfekt for et frokostmåltid etter en lang partynatt. Dette stedet har de største og lekreste pannekaker og «french toast» som finnes i Miami.

Shopping
«Village of Merrick Park» ligger i bydelen «Coral Gables». I tillegg til Diane von Fürstenberg, Jimmy Choo og Tiffany finner man også mer rimelige merker som Victoria’s Secret og Express.

Det kan godt hende at du møter Madonna eller Cameron Diaz mellom klesstativene på «Intermix». Butikken byr på glamorøse kveldsantrekk, men også flott tilbehør som vesker og smykker, laget av unge og lovende designere.

Leter du etter kule klær, møbler, musikk og de nyeste trendene så er «Base» det riktige stedet for deg. Butikken har blant annet et eget hjelpeteam som gir tips om styling. I tillegg finnes det også en egen frisør som blir kalt for «Snip».

Bosted
«Hotel Victor» er det absolutte designerstedet. Den som sjekker inn her får oppleve grønne og rosa ekstravagante lamper, mikset med pastellfargede veggmalerier. Tar man turen innom hotellets eget spaanlegg, får man muligheten til å prøve ut Christy Turlingtons «Sundari»- produkter.

Åpningsfesten av «Art Basel Miami Beach» foregår på «Ritz Carlton». Hotellet er et av Miamis overklassesteder. Ligger man for eksempel ved svømmebassenget kan man få hjelp av en «tanningbutler» til å benytte seg av selvbruningsprodukter.

Kilde:(Cosmopolitan.de)

Siste fra biipMag. no: Gå til forsiden her!

Reklame

Opptil 50 prosent på turbukser hos Anton Sport

Kommentarer til denne saken