Gå til sidens hovedinnhold

Jackson ferdig med millionkrangel

Millionkrangelen med kongesønnen i Bahrain er over.

Den amerikanske popstjernen Michael Jackson unngikk å reise til London for å vitne i forbindelse med et søksmål. Søndag kveld ble det kjent at Jackson har kommet til forlik med sjeiken Abdullah bin Hamad al-Khalifa, melder Sky News.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Den bahrainske kongesønnen har krevd 7 millioner dollar av den 50 år gamle artisten i forbindelse med et felles prosjekt.

Jackson skulle etter planen vitne i High Court i den britiske hovedstaden London mandag. Da popstjernen gjorde seg klar til å sette seg på flyet til London søndag da han fikk beskjed fra advokatene sine at partene hadde kommet til et forlik utenfor rettssalen, sier en talskvinne på vegne av Jackson i London.

Den bahrainske sjeiken har saksøkte popstjernen for utgifter han skal ha hatt i forbindelse med et felles musikkprosjekt, som Jackson trakk seg ut av. Jackson selv avviser at de to hadde en avtale, og sier pengene var en gave fra al-Khalifa.

Sjeiken skal imidlertid ha bestemt seg for å droppe den delen av kravet, opplyser advokaten Bankim Thanki.

Popstjernen nektet først og reise og hevdet han var syk. Derfor krevde han å få vitne via satellitt i USA, men i forrige uke gikk han med på å møte i retten.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Nå: Enormt salg på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken