(SIDE2): Michael Jackson lider av en sjelden lungesykdom som i verste fall kan ta livet av ham om han ikke får en transplantasjon.

Ny biografi
Det hevder den bestselgende forfatteren og uautoriserte Jackson-biografen Ian Halperin. Halperin gir i disse dager ut sin nye bok om stjernen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ifølge Halperin ser Jackson såpass skjør ut for tiden fordi han faktisk er syk. Halperin hevder at Jackson har en genetisk sykdom, emfysem og en sykdom som gjør at tarmene betente og ikke tar opp all næring som de skal, melder de internasjonale nyhetsbyråene.

Fotografert i rullestol
Tidligere i år ble Jackson fotografert mens han satt i rullestol, en annen gang da han var ute og gikk godt støttet av hjelpere. Forfatteren sier at lungetilstanden er noe Jackson har hatt i årevis, men at den har forverret seg. Han påstår imidlertid at de indre blødningene som tarmsykdommen gir, er verst.

- Han trenger en transplantasjon, men kan være for svak til å gjennomføre den, sier Halperin.

Michael Jacksons talspersoner har avstått fra å kommentere påstandene til forfatteren. Tidligere i år lot Jackson være å møte opp i en bebudet rettssak i London mot en sheik i Bahrain angivelig fordi han var for syk. Sheiken mente at Jackson skyldte ham flere millioner kroner og de to gjorde opp utenfor rettssalen.

LES MER: - Michael Jackson er for syk

Viste frem barna
Samtidig har Michael Jackson det siste året vist seg flere ganger offentlig, også sammen med sine tre barn.

SE OGSÅ:Her er Michael Jacksons barn

Det vakte oppsikt da familien spaserte rundt i Las Vegas og barna gikk uten de etter hvert så famøse slørene faren pleide å dekke dem til med da de var mindre.

Michael Jackson har tre barn, Prince Michael (11), Paris (10) og Prince Michael II (6)

.Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!